Verwend nest weigert naar opa te luisteren, wat hij op de parkeerplaats doet, schokt een vreemde

Men zegt dat lachen ervoor zorgt dat je langer leeft. En blijkbaar, maakt het je ook slimmer en gelukkiger.

Om deze dag wat op te fleuren, deel ik graag dit grappige verhaal met je dat ik onlangs tegenkwam.

Ik denk dat het een onderwerp is waar velen van ons zich in herkennen: een situatie waarbij wij als volwassenen door een supermarkt lopen met een ongeduldig kind dat schreeuwt of moeilijk doet.

Deze keer gaat het om een ​​grootvader die een eigen speciale manier heeft gevonden om met zijn 3-jarige kleinkind om te gaan. Toen ik dit verhaal tot het einde gelezen had, kon ik alleen maar hardop lachen.

Zorg er dus voor dat je het tot het einde leest, en deel het met anderen als je ervan genoten hebt. Wie weet vrolijk je er meer mensen mee op, op een dag als vandaag!

Een vrouw in een supermarkt loopt achter een grootvader en zijn 3-jarige kleinzoon die zich zeer slecht gedraagt.

Het is voor haar duidelijk dat hij zijn handen vol heeft aan het kind dat schreeuwt om snoepjes in het gangpad met snoepjes, schreeuwt om koekjes in het gangpad met koekjes en om fruit, ontbijtgranen en frisdrank in de andere gangpaden.

Ondertussen loopt de grootvader rond en zegt met een beheerste stem: “Rustig aan, William, het duurt niet lang. Rustig aan, jongen.”

Weer een uitbarsting en ze hoort de opa kalm zeggen: “Het is oké William, nog een paar minuten en dan gaan we hier weg. Hou vol, jongen.”

Bij de kassa gooit de kleine draak dingen uit de boodschappenwagen. Wederom zegt de grootvader in een beheerste stem: “William, William, rustig aan jongen, niet overstuur raken. We zijn binnen vijf korte minuten thuis; blijf kalm, William.”

Zeer onder de indruk, loopt de vrouw naar buiten, richting de grootvader die zijn boodschappen en de jongen in de auto laadt. 

Tegen de oudere man zegt ze: “Het zijn mijn zaken niet, maar u deed het daarbinnen fantastisch. Ik weet niet hoe u het deed. U bleef constant kalm, hoe luidruchtig en storend hij zich ook gedroeg, u bleef kalm zeggen dat het allemaal wel goed zou komen. William mag zichzelf gelukkig prijzen met een opa zoals u.”

“Bedankt,” zei de grootvader, “maar ik ben William. De naam van het verwende nest is Kevin.”

Niet alles voor jezelf willen houden – deel dit mooie verhaal met al je Facebook vrienden, zodat ze ook flink kunnen lachen vandaag!