Vriendelijk gebaar van vader voor oudere vrouw in winkelrij, wordt online massaal gedeeld

In een tijd waarin we constant herinnerd worden aan alle haat en duisternis in de wereld, is het een verademing om iets zo simpel te lezen als een persoon die lief is voor een ander.

Zoals wanneer een alledaagse persoon rondkijkt, iemand in nood ziet en besluit te helpen.

Ryan O’Donnell is een vader van twee kinderen die door mensen over de hele wereld wordt geprezen voor wat hij deed in een supermarkt in Australië.

Ouders van peuters weten dat boodschappen doen een uitdaging kan zijn.

Je kinderen willen het liefst continu rondrennen en spelen – en in plaats van alles op je boodschappenlijstje te kunnen pakken en in alle rust af te kunnen rekenen, moet je ze constant in de gaten houden.

En daarom ben ik zo onder de indruk van Ryan O’Donnell uit New South Wales, Australië.

De meeste mensen zouden denken dat de vader van twee kinderen die dag genoeg om handen had en dus geen aandacht zou kunnen besteden aan anderen in de supermarkt.

Maar Ryan zag een oudere vrouw voor hem in de rij staan. Toen zij de caissière haar bankpas gaf, werd deze telkens afgewezen. Het was duidelijk dat ze niet genoeg geld had om te betalen – dus schoot Ryan te hulp.

Ryan vroeg aan de caissière wat de boodschappen van de vrouw kostten, hij kreeg het antwoord – $44 – en gaf de vrouw een biljet van $50.

Toen de vrouw vroeg hoe ze hem terug kon betalen, antwoordde Ryan simpelweg: “Maak je geen zorgen. Een fijne dag toegewenst.”

Een andere klant zag alles gebeuren, maakte een ​​foto en postte deze op Twitter. Nu wordt de foto massaal gedeeld en wordt Ryan gezien als een held. Zelf zegt hij dat hij slecht deed wat zijn ouders hem geleerd hebben: anderen helpen!

Dit verhaal gaf me weer hoop voor de mensheid. Deel het om een hulde te brengen aan Ryan en alle andere weldoeners!