Waarom de sprint van deze bruidegom vanaf het altaar de gasten flink aan het lachen maakt!

Beeld je dit scenario in: je staat aan het altaar, op het punt te trouwen met de liefde van je leven. Je draagt ​​de mooie, witte trouwjurk van je dromen, staat in een prachtig versierde kerk, vol met vrienden en familie. Alles verloopt perfect, totdat de trouwambtenaar vraagt om de ringen – en je aanstaande man in paniek raakt…

Hoewel er tal van manieren bestaan waarop een bruiloft in de soep kan lopen, horen we maar zelden dat een bruidegom misschien wel het belangrijkste item van de dag is vergeten– de ringen!

Maar in dit verhaal, is de “paniek” van de bruidegom, niets meer dan een set fantastische acteervaardigheden.

De ster van de virale video van vandaag is namelijk niemand anders dan Stuart Kettell, een grappenmaker en goedzak, die bekend staat om zijn uitgebreide stunts om aandacht te vragen voor kankeronderzoek. Eén ding is zeker: deze man is creatief!

Toen deze inwoner van Coventry, Engeland besloot om met zijn partner, Vicky, te trouwen, wist hij dat hij het niet simpelweg bij: “Ja, dat beloof ik” kon laten.

“Mensen zouden van mij verwachten dat ik iets op mijn bruiloft zou doen, dus ik moest iets bedenken,” vertelde Kettell.

Een bekende grappenmaker trouwt

Kettell zegt dat hij deze uitgebreide grap al bijna net zo lang plande als dat hij en zijn vrouw de ceremonie planden. Voor hulp, schakelde hij zijn getuige in en een trouwambtenaar met een strenge blik.

Nadat hij in paniek de kerk uitrende, kwam een projectorscherm achter het altaar naar beneden, waarop trouwgasten een hilarische video konden zien van Kettel die door de stad rent in een poging om de ring van zijn bruid zo snel mogelijk te halen.

Tijdens zijn reis bevindt hij zich in bizarre situaties. Zo is hij achterop een tractor te zien, moet hij een kudde boze schapen ontwijken en springt hij als een ware professional op een springstok!

“Ik heb het de hele week voor de bruiloft gefilmd, het was erg leuk en de gasten vonden het geweldig”, vertelt Kettell.

Het spreekt voor zich dat iedereen in de kerk, die uitgebreide grap geweldig vond! Sterker zelfs, niet alleen zijn familie en vrienden hebben ervan genoten, de rest van de wereld smult er ook van!

Nu je weet wat er allemaal voor nodig was om deze creatieve stunt uit te halen, is het tijd om de video zelf te bekijken. Om de verbaasde reactie van de bruid te zien, bekijk je onderstaande video.

We horen graag wat je vindt van deze grap. Zou je dit op je eigen bruiloft doen? Als jij de bruid was, zou je boos zijn op je liefje? Heb je zelf een grap uitgehaald tijdens je bruiloft?