Ze is zwanger van een tweeling. Maar wanneer de doktoren iets vreemds zien op de echo? WOW!

Joni en Luke vol spanning aan het wachten op hun bestelde pakketje. Meer vergis je niet, dit was niet zo maar een bezorging. In hun bestelling zaten namelijk ingevroren embryo’s.

Het begon allemaal toen Luke, toen der tijd een pastoor, een gebed verzoek kreeg van een paar die een embryo had geadopteerd. Nieuwsgierig naar wat dit precies betekende, boog Luke zich over deze zogeheten “embryo- adoptie”.

Dit houdt in dat overgebleven embryo’s gedoneerd kunnen worden na een IVF-behandeling, waardoor deze embryo’s nog een kans op leven krijgen. Joni en Luke vlogen naar Alaska om de papieren te ondertekenen. Daarna was het afwachten geblazen. Hun potentiële “toekomstige kinderen’ zouden namelijk met de post verstuurd worden. Slechts een fractie van deze embryo’s overleven deze manier van zwangerschap, dus implanteerde Joni er twee.

Tijdens haar eerste echo hoorde het koppel tot grote opluchting een hartslag, toen twee. Daarna kwam het schokkende nieuws.

Wat bleek, Joni was zwanger van een drieling! (wat feitelijk vrijwel onmogelijk is.) De embryo’s hadden zich in de baarmoeder opgesplitst, waardoor er geen twee, maar drie cellen zich ontwikkelden.

“Het idee van een drieling schrok het koppel absoluut niet af. Ze hebben nooit een moment overwogen om hun plan aan te passen.” Aldus Dr Neil Mandsager van het Perintal Center of Iowa.

Ezekiel, Malachi en Evangeline werden in de 34ste week geboren via een keizersnede. Joni, Luke en hun drie biologische kinderen konden gewoon NIET gelukkiger zijn!

Ben jij ook zo onder de indruk geraakt van dit verhaal? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!