donderdag, juli 18

3 inspiratie tips voor het inrichten van een kleedkamer

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een kleedkamer moet niet alleen prachtig en goed verlicht zijn, maar ook praktisch zodat je er veel spullen in kwijt kunt. Vaak zijn hier dan ook lockers en kasten aanwezig waarin kleding opgeborgen kan worden. Daarnaast is het ook wel zo fijn als je alles kunt sorteren in een kleedkamer. En wat dacht je van de spullen van je team? Deze moeten ook veilig en goed opgeborgen worden.

Zo ga je het inrichten

In de meeste kleedkamers wordt er gekozen voor lockers. Hierin kunnen mensen hun spullen doen als ze met meerdere mensen in één kleedkamer zitten. Vaak is het ook zo dat deze met een code of een sleutel beveiligd zijn. Zo ben je er zeker van dat andere mensen niet aan je spullen zitten. Daarnaast moet je natuurlijk ook voldoende spiegels hebben waarin je kan zien hoe goed je eruit ziet. Ook willen de meeste mensen een bank waarop ze rustig kunnen chillen voordat de voorstelling of het concert begint. Dan heb je ook nog een tafel nodig om je eten en drinken op te zetten. Zo ben je van alle gemakken voorzien voor en na de voorstelling of het concert.

Dit is waarom mensen dit zo doen

Het komt vaak genoeg voor dat spullen zomaar verdwijnen. Dit wil de organisatie niet op haar geweten hebben en jij als artiest wil dit ook voorkomen. Daarom wordt er vaak gekozen voor de plaatsing van lockers of lockerkasten. Hiermee kan iedereen zijn eigen gedeelte in de kast krijgen, maar ook kun je het op slot draaien zodat anderen er niet aan kunnen komen. Bij de kleinere verenigingen is er niet altijd een budget voor een beveiliger. Hier worden dan ook vaak spullen gestolen als de kasten niet op slot zitten. Het is dus altijd verstandig om ervoor te zorgen dat je jouw spullen goed doet opbergen.

Share.

About Author

Leave A Reply