5 redenen waarom je Spaans moet leren

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Spaans leren is nooit weggegooide moeite. Wist je dat Spaans een wereldtaal is naast het Engels en het Chinees? Er zijn genoeg redenen op te noemen die je kunnen motiveren deze mooie taal te leren. Je kan een cursus Spaans om verschillende redenen gaan volgen. Wil je misschien jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten of wil je meer weten over de Spaanse cultuur? 

Spaans spreken is een goede aanvulling op jouw cv. Wat de reden ook mag zijn dat je nu overweegt Spaans te gaan leren, je zal het met alle overtuiging moeten gaan doen. Alleen een cursus Spaans volstaat niet. Je moet de taal geregeld horen of spreken om het je eigen te maken.  Naast Engels zijn Mandarijn Chinees en Spaans de meest gesproken talen op de wereld. Spaans is een taal wat afstamt van het Latijn. 

Spaans is de tweede wereldtaal 

De oorsprong van de taal ligt natuurlijk in Spanje maar ook in veel Latijn-Amerikaanse landen wordt er Spaans gesproken. Het kan heel handig zijn en het is bijna een must dat als je zaken wilt doen met Zuid-Amerikaanse landen het wel heel erg handig is als je de taal spreekt. Ook in het bedrijfsleven wordt de taal steeds meer en meer belangrijk. 

Het Spaanse zakenleven 

Als je veel contacten hebt in het Spaanse zakenleven en je wilt daar producten aan de man brengen dan is het natuurlijk het slimst om dat in de taal van het land te doen. Inkopen en verkopen wordt met de dag gemakkelijker door internet en het is zo dat bedrijven meer en meer te maken krijgen met de Spaanse taal. Het ziet er naar uit dat dit alleen maar meer gaat worden. Met kennis van de Spaanse taal naast je Engels wordt de wereld een heel stuk groter.

Heb je de tijd of de zin niet om de Spaanse taal te leren en zit je met een document wat je vertaald wilt hebben vanuit het Spaans naar jouw moedertaal bijvoorbeeld, dan kan je een vertaalbureau in de arm nemen die dit voor jou kan doen. Kies dan voor den Spaans vertaalbureau die deze klus perfect voor jou kan doen. 

 

Share.

About Author

Leave A Reply