De trends omtrent de festival zonnebril

Pinterest LinkedIn Tumblr +

We bespreken hier de nieuwste trends op het gebied van festival zonnebrillen in 2023. Dit jaar zien we een verschuiving naar uitgesproken en speelse ontwerpen. De trends omvatten opgeblazen monturen, getinte glazen en stijlen die doen denken aan de jaren ’70. Het motto lijkt ‘hoe gewaagder, hoe beter’ te zijn. Er is ook een duidelijke neiging naar futuristische bril ontwerpen, die populair zijn geworden door beroemdheden zoals Bella Hadid​​. De festival zonnebril zoekt dus echt de mode grenzen op dit jaar!

Aviator

De klassieke aviator zonnebril krijgt in 2023 een moderne make-over. Verwacht alles behalve de standaardstijl die piloten droegen, met een focus op gekleurde lenzen, hoekige monturen en extra brede stijlen die de grenzen van het traditionele ontwerp opzoeken​​. Rechthoekige frames maken daarnaast ook een grote comeback, gepromoot door invloedrijke figuren zoals Hailey Bieber en Kendall Jenner. Deze vorm is in 2023 prominent aanwezig en biedt een strakke, moderne look​​. Je ziet deze zonnebril ook veel terugkomen op festivals. 

Ook duurzaamheid blijft een belangrijk thema dit jaar. Eco-vriendelijke zonnebrillen zijn in trek, waarbij de nadruk ligt op milieubewuste keuzes binnen de modeaccessoires. Merken zoals Prada bieden oversized, hoekige ontwerpen met een vintage flair die ook eco-vriendelijke opties omvatten​​.

De tint van de lenzen krijgt extra aandacht met retro, jaren ’70-geïnspireerde tinten zoals rood, oranje en geel, die opvallen bij evenementen als Coachella. Deze trend is vooral populair bij degenen die graag experimenteren met nieuwe mode-looks en kleurtinten​​​​. Verder zien we een opmars van rode zonnebrillen, zowel de monturen als de lenzen, en spiegel zonnebrillen die schitterden op de mode-evenementen in bijvoorbeeld Parijs of Milaan.

Tot slot speelt kleur een belangrijke rol in de modewereld van sportieve zonnebrillen dit voorjaar en de zomer van 2023. Levendige kleuren zoals elektrisch blauw, bruisend geel en levendige roze tinten zullen veelvuldig te zien zijn​​. Dit soort brillen zie je ook veel terug op raves waar festival zonnebril niet misstaan. 

Deze diversiteit in stijlen biedt voor ieder wat wils en maakt het makkelijker dan ooit om je persoonlijke stijl uit te drukken tijdens festivals en andere zomerse evenementen. Het belooft een kleurrijk en duurzaam seizoen te worden op het gebied van zonnebrillenmode. Wij blijven het voor je in de gaten houden!

 

Share.

About Author

Leave A Reply