woensdag, augustus 10

De voor-en nadelen van gellak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zowel dames als vrouwen vinden het prettig om er verzorgd bij te lopen. Als je er verzorgd bij wilt lopen dien je allereerst te zorgen voor leuke kleding. Daarnaast is het belangrijk dat je haar goed zit en je lekker ruikt. Als kers op de taart kun je daar bovenop nog ervoor kiezen om je nagels te lakken. Een erg populaire manier van het lakken van nagels is door gellak te gebruiken. Aan gellak zitten meerdere voor- en nadelen verbonden. 

 

Hoe breng je gellak aan?

 

Voordat we over de voor- en nadelen van gellak spreken, is het eerst belangrijk om te weten wat gellak precies is en hoe je het aanbrengt. Als je gellak wilt geburiken, dien je allereerst de nagels goed te reinigen en ontvetten. Hierna dien je de gellak aan te brengen. Het grootste verschil ten opzichte van normale nagellak is dat gellak langer blijft zitten. Velen kiezen hierom ook voor gellak. 

 

De voordelen van gellak

 

Het grootste voordeel van gellak is dat het zo’n drie weken blijft zitten. Een ander voordeel is dat het op je nagels wordt aangebracht en het er natuurlijk uitziet. Naast dat het lang blijft zitten en het er natuurlijk uitziet, blijft de lak ook glanzen en kun je het er indien gewenst zelf afhalen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een gellak remover. De kosten van een remover valt relatief gezien mee. Daarnaast is het ook mogelijk om een pakket te kopen met daarin gellak, gellak remover en een gellak lamp. Vooral de gellak lamp is handig om te hebben. Door deze lamp te gebruiken ziet het eindresultaat er stukken mooier uit. 

 

De nadelen van gellak

 

Naast dat er voordelen verbonden zitten aan gellak, zijn er ook nadelen. Allereerst groeit de lak snel uit als je nagels snel groeien. Daarnaast is het niet mogelijk om de gel aan te vullen. Als je dus een foutje maakt, dien je de volledige nagel opnieuw te lakken. Dit kost extra tijd en maakt het werk soms erg frustrerend

 

Als je last hebt van broze nagels, dan kun je er het beste voor kiezen om een tijdje geen gellak te dragen. Dit zodat je nagels kunnen herstellen en je ze niet nog verder beschadigd. 

 

Gellak kun je online bestellen

 

Als je graag gellak wilt, dan kun je dit eenvoudig bestellen via het internet. Er zijn namelijk diverse sites die zich puur richten op de verkoop van gellak. Let er hierbij wel op dat je ook direct de juiste nagellak remover en gellak lamp aanschaft. Zo voorkom je dat je uiteindelijk niet de juiste benodigdheden hebt voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarnaast is het ook niet prettig als je een lange periode met gellak nagels loopt die je niet mooi vindt. Bereid je daarom goed voor en zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt in huis hebt liggen. Wees overigens niet bang dat dit je veel geld gaat kosten. De meeste producten kun je namelijk al krijgen voor minder dan 10 euro. 

Share.

About Author

Leave A Reply