donderdag, december 2

Heb je deze zaken bij jouw bedrijf binnen je HRM afdeling al geautomatiseerd?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een goed bedrijf heeft een HRM-Afdeling. Deze stelling was vroeger misschien zo stellig maar tegenwoordig hebben veel bedrijven geen afdeling meer die zich bezighoudt met HRM. Veel bedrijven hebben er namelijk voor gekozen om veel taken van deze afdeling te automatiseren. Zo hebben bedrijven wellicht nog een medewerker die zich inzet voor het personeel en waar men mee kan praten over zaken die werk gerelateerd zijn maar er zijn ook veel bedrijven die zelfs geen enkele medewerker hiervoor meer in dienst hebben. 

Administratie kan veel makkelijker en directer

De administratie zoals bijvoorbeeld het verlof, het verzuim en de salarisverwerking werden vaak gedaan door medewerkers of de HRM afdeling. Tegenwoordig zijn er heel handige systemen en apps die dit soort taken heel goed kunnen verwerken en is er geen medewerker meer voor nodig. Deze administratieve handelingen kunnen een heel stuk makkelijker. HR verschuift dus. De medewerkers die nog voor een bedrijf de HR doen richten zich meer en meer op strategische planning van personeel en het werkgeluk van medewerkers.

AFAS-Software kan jouw bedrijf veel geld besparen

HRM software kan een hoop betekenen voor een bedrijf en zeker software van het bedrijf AFAS. Iedere medewerker van je bedrijf kan makkelijk bij zijn of haar eigen HR-gegevens. Deze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week gewoon klaar in de AFAS-app. Op die manier verschuif je de gehele administratie over de medewerkers in je bedrijf en dit maakt het een stuk meer efficiënt. 

Minder fouten maken kost ook minder geld 

Als je door de “bron” gegevens vast laat leggen worden er ook minder fouten gemaakt en kost je dit uiteindelijk ook minder geld. Je kan de taken die uitgevoerd mogen worden in de app heel makkelijk bij jouw managers neerleggen. Op die manier houden zij ook een beter overzicht over de leden van het personeel en staan zij dichter bij de mensen die zijn onder hun leiding hebben werken. Je wint op deze manier op meerdere vlakken en de ervaring leert ook dat het goed werkt bij de bedrijven die met HRM software werken. 

 

Share.

About Author

Leave A Reply