Leren kleding voor elke leeftijd

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Leren kleding wordt vaak geassocieerd met jonge mensen. Leer geeft een stoere uitstraling die past bij de jeugd. Als je altijd graag leren kleding hebt gedragen hoef je die stijl zeker niet achterwege te laten wanneer je niet zo piepjong meer bent. Door slim combineren met andere items uit je kledingkast kan ook jij nog steeds dat Dames Bikerjack of die korte leren rok dragen en er stijlvol en vrouwelijk uitzien.

Leer in heel veel verrassende kleuren

Bij een Bicker jack denk je misschien aan zwart of bruin leer. Toch hoeft een leren jas echt niet altijd bruin of zwart te zijn. Er zijn tegenwoordig leren jassen in heel veel zachte lichte kleuren die prima passen bij een vrouwelijke outfit. Wat dacht je van een roze of zachtblauw leren jack. Een bikerjack voor dames in de kleur wit is zeer populair bij de dames en gemakkelijk te combineren.

Goede accessoires zorgen voor de finishing touch

Leren kleding ziet er stoer uit maar dat kan soms hard overkomen. Met leuke sjaals en stoffen riemen is het gemakkelijk om die harde kant van leren kleding een stuk zachter te laten lijken. Een leren  jasje met een vrolijk gebloemde sjaal ziet er heel vrolijk uit en geeft een totaal ander uiterlijk aan het leren kledingstuk. Een donkere leren jurk kun je bijvoorbeeld opfleuren met een stoffen riem op de taille.

Investeren loont

Er zullen maar weinig kledingstukken zo lang meegaan als je leren kleding. Leer is een echt natuurproduct dat flexibel is en ademt. Zichtbare nerven en poriën zul je altijd blijven zien in leren kledingstukken. Dat is de afdruk van de natuur. Echte leren kleding is dan ook zeker niet goedkoop. Toch loont investeren in dit geval want bij goed onderhoud gaat een leren kledingstuk bijna levenslang mee. Waar andere jassen al lang versleten zijn blijft een leren jas altijd mooi en trendy. Hang een leren jas altijd over een kleerhanger om de optimale vorm te behouden en berg het nooit op in plastic. In sommige gevallen kun je leren kleding zelf wassen. Let daarvoor wel goed op het was etiket. Wanneer het niet mogelijk is om het te wassen kun je het laten reinigen door een professionele leer reiniger.

Leer combineren met basics

Leer is gemakkelijk te combineren met goede basics als een spijkerbroek of een katoenen blouse. Een zwarte leren broek heeft niet veel extra nodig om op te vallen dus combineer deze bijvoorbeeld met een simpele witte blouse en sjaal. Een leren shirt is dan weer prima te combineren met jeans. Hou het vooral rustig in de kleurstellingen en vermijdt het gebruik van hele drukke prints. Leer komt helemaal tot zijn recht in combinatie met goede basics. 

Share.

About Author

Leave A Reply