donderdag, september 21

Orthoptie bij Heiming Aben: verbeter je oogcoördinatie

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Orthoptie, een moeilijk woord dat gemakkelijk wordt als je er een beetje van weet. Bij Heiming Aben begrijpen we dat goed zien en het goed coördineren van je ogen superbelangrijk is. Zeker als je op school zit en veel informatie moet verwerken. Daarom is onze orthoptie gericht op het verbeteren van jouw oogcoördinatie, zodat je beter kunt zien en je ogen minder snel moe worden. We gebruiken speciale technieken en oefeningen die je ogen trainen om samen te werken. Dat is niet alleen nuttig voor op school, maar ook voor als je bijvoorbeeld een potje voetbal speelt met je vrienden. En het fijne is, het is helemaal niet moeilijk om te doen.

Orthoptische brillen van Heiming Aben

Zo werken we bij Heiming Aben met orthoptische brillen. Deze brillen helpen je ogen om beter samen te werken. We hebben verschillende modellen en stijlen, zodat je altijd een bril vindt die bij jou past. En het belangrijkste, onze brillen zijn super comfortabel. Ze zitten niet te strak, ze drukken niet en ze zijn licht, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder dat je het merkt. En de brillenglazen? Die zijn van de allerhoogste kwaliteit. Dat is wel zo prettig, want je wilt natuurlijk dat je bril lang meegaat.

Heiming Aben en Zeiss, een perfecte combinatie

Voor de brillenglazen werken we samen met Zeiss. Zeiss is een topmerk als het gaat om brillenglazen. Ze maken glazen die super duidelijk zijn en die je ogen het minste belasten. Dat is belangrijk, want je wilt natuurlijk niet dat je ogen moe worden van je bril. En het fijne is, de glazen van Zeiss passen perfect in de brillen van Heiming Aben. Zo krijg je een bril die helemaal op jou is afgestemd, en die er ook nog eens goed uitziet. En het mooiste is, je ogen worden er beter van. Ze leren beter samenwerken, en dat merk je in alles wat je doet. Op school, tijdens het sporten, als je een boek leest. Overal dus. Dus wil je een bril die je ogen helpt, denk dan aan orthoptie bij Heiming Aben.

Share.

About Author

Leave A Reply