donderdag, juli 18

Wat zijn populaire multiplayer games om nu te gaan spelen?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Om deze vraag te beantwoorden moeten we eerst kijken wat onze bronnen zijn. Als het om absolute nummers gaat en niks anders zijn het de volgende spellen: PUBG, Crossfire en Dungeon Fighter Online maar aangezien dit artikel geschreven is voor een Nederlands publiek ga ik het ietsje anders aanpakken. Ik bedoel sommige van deze kun je niet eens op een normale store zoals Ubisoft Store kopen maar afijn. Ik ga kijken naar welke spellen het meest populair zijn in Nederland aangezien dat is waar de meeste lezers van dit artikel vandaan zullen komen. En dan worden het de volgende top 3 spellen: Minecraft, Fortnite en Among Us. Twee van deze drie spellen zijn giganten en de andere is best wel schattig.

Wat maakt de klassieker?

Dat de multiplayer games Minecraft en Fortnite zo populair zijn is helemaal niet zo gek. Beide spellen hebben een ongelofelijk diepgang en vooral met Minecraft is er letterlijk geen einde met wat je kunt doen. Dat komt door alle mods die het spel biedt. Je kunt het spel bewerken en nieuwe content toevoegen of bestaande content veranderen. Het is relatief makkelijk om het spel te bewerken. Zowel voor de makers van de mod als de mensen die het installeren. Dus zal Minecraft oneindig lang door blijven gaan. Fortnite bestaat als battle royale met een bouw gimmick. Dat zegt wel genoeg.

De onverwachte hit

PUBG was een gigantische hit in 2017 en ik was ook een tijdje verslaafd aan het spel. Soms heb je van die spellen die gewoon super populaire zijn voor een korte tijd. Among Us behoorde ook tot die spellen. Je kunt het nu ook gewoon nog spelen maar het wordt niet meer door letterlijk elke youtuber gespeeld. In de eerste plaats was het populair geworden door een geweldige combinate van gameplay en sociale aspect. Je bent een stel ruimtereizigers die met hun schip ergens naar toe willen maar er is ook een alien die iedereen wil vermoorden. Maar je kunt ook stemmen om iemand het schip af te gooien. Liegen door je tanden gewoon.

Share.

About Author

Leave A Reply