donderdag, juli 18

3 tips bij het organiseren van een sweet 16 feestje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het is een trend die uit Amerika komt: de sweet 16 party. 16 jaar is een echte mijlpaal voor jouw zoon of dochter. Pak dus eens lekker uit met een sweet 16 feestje. Maar hoe organiseer je nou een leuk feestje? Wij geven je in dit blog 3 tips! 

Zorg voor de juiste locatie

Ten eerste is het belangrijk om na te denken waar het feestje gegeven moet worden. Hiervoor moet eerst nagedacht worden over het aantal gasten dat jouw kind graag wil uitnodigen. Past dit bij jou thuis of is daar niet genoeg ruimte? Het kan een optie zijn om een zaaltje te huren, of bijvoorbeeld in de zomer buiten een sweet 16 party te geven. Bedenk van tevoren een goede locatie voor het perfecte feestje

Zorg voor goede versiering

Als je de juiste ruimte hebt gevonden, moet deze natuurlijk wel worden aangekleed. Hiervoor heb je speciale sweet 16 versiering. Denk aan ballonnen en slingers met het getal 16, maar ook grote cijfers van nummer 16. De jarige kan daarnaast een sjerp dragen met het getal 16. Het belangrijkste bij deze versiering is dat het getal 16 overal terugkomt, hier draait het feestje immers om. Er zijn zelfs speciale sweet 16 posters die je kunt ophangen ter decoratie. 

Zorg voor leuke activiteiten en eten

Als laatst moeten de gasten natuurlijk wel vermaakt worden. Bedenk leuke activiteiten om te doen tijdens het feestje. Voor meiden kan een make-up avond helemaal geweldig zijn, en voor de jongens kun je een stoere activiteit bedenken. Ook eten mag niet ontbreken. Vroeger liep de jarige altijd rond met traktaties op school, nu kan dat prima op een feestje. Maak leuke hapjes om de jarige mee rond te laten lopen, of doe dit zelf. Daarnaast kun je leuke alcoholvrije drankjes schenken in mooie glazen voor een extra feestelijke sfeer.

 

Veel plezier gewenst met het organiseren van de sweet 16!

Share.

About Author

Leave A Reply