Valhalla: De open world game van het jaar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als je zegt Assassin’s Creed, zeg je Valhalla. Deze game kwam uit op 10 november 2020, bestaat dus nog niet zo lang, en is nu al de meest verkochte Assassin’s Creed game ooit. Maar waarom is deze game zo geliefd bij iedereen en doet hij het beter dan alle andere delen van Assassin’s Creed?

Wat is een open world game?

Met een open world game wordt bedoeld dat de gamer de wereld in die game vrij kan verkennen, maar waarin de gamer ook veel vrijheid krijgt hoe hij het spel wilt uitspelen. Je bent dus zelf vrij om te kijken wat je wilt doen tijdens het spelen van de game. Wil je het gebied rustig verkennen of wil je missies spelen en halen om zo toegang te krijgen tot andere dingen.

Waarom is Valhalla dé open world game van het jaar?

Wat Valhalla dé open world game van het jaar maakt is dat het erg uitgebreid is en gewoon goed in elkaar zit. Zelfs als je al zo’n 40 uur aan deze game besteed hebt, is het nog steeds niet saai. Vooral het verhaal wat de game met zich meebrengt, is zeer boeiend en daarom houdt het jou ook aan het spelen. Het maakt hierbij niet uit of je nu in Noorwegen, Engeland of Asgard bent. Omdat je in verschillende landen en gebieden komt, maakt dit de game natuurlijk veel leuker dan wanneer je constant in hetzelfde gebied blijft. Dit maakt Valhalla dus de open world game van het jaar.

Game kopen

Ben jij nou gek van de Assassin’s Creed games en wil je dus ook dit deel hebben? Of ben jij fan van vikingen en speel je daarom alleen dit deel van de serie? De game is makkelijk te bestellen bij de Ubisoft store en ook nog verkrijgbaar in verschillende edities, deze variëren natuurlijk wel in prijs, maar dat moet voor de echte spelliefhebber niet uitmaken.

Share.

About Author

Leave A Reply