4 slimme apparaten die je het huishouden makkelijker maken

Pinterest LinkedIn Tumblr +

In het huishouden is er altijd wat te doen. Opruimen, schoonmaken, wassen en noem het allemaal maar op. Vaak zijn dit niet je meest favoriete klussen om te doen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig een heleboel slimme apparaten die je het huishouden een stukje gemakkelijker maken. Deze zijn bijvoorbeeld op afstand te bedienen of nemen je een volledige klus uit handen. In dit artikel zetten we vier van zulke slimme apparaten voor je op een rijtje.

De robotstofzuiger

Misschien wel het meest bekende slimme apparaat is de robotstofzuiger. Terwijl jij lekker met de voetjes op de bank zit, maakt dit apparaat jouw woning vrij van stof en vuil. Tegenwoordig zijn robotstofzuigers ook met een app te bedienen. Zo kun je ze aan het werk zetten terwijl je zelf niet thuis bent. Bovendien weet de stofzuiger zelf precies waar hij wel en niet langs moet gaan.

Tip: kijk voor de beste robotstofzuiger op Klesto.nl.

Gordijn

Ook gordijnen worden steeds slimmer. Het klinkt misschien als een kleine moeite, maar alle gordijnen in huis dichtdoen, daar zit je niet op te wachten als je lekker onderuitgezakt op de bank ligt. Gelukkig zijn er nu gordijnen die vanzelf opengaan als de zon opkomt en weer dichtgaan als de zon ondergaat. Is dat niet ideaal?

Bloempot

Iedere woning is gebaat bij een aantal mooie planten en bloemen. Het staat niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een gezonder leefklimaat. Het nadeel is alleen dat je ze regelmatig water moet geven en dat je dat vast weleens vergeet. Daar worden je bloemen niet mooier van! Maar wist je dat er tegenwoordig bloempotten bestaan die zelf je planten water geven? Deze slimme bloempotten weten dankzij metingen precies waar je bloemen en planten behoefte aan hebben. Zo hoef je als je een paar weken op vakantie gaat ook niet meer je buren hiervoor in te schakelen.

Oven

Heb je al eens gehoord van slimme ovens? Deze apparaten maken je het leven echt een stukje makkelijker. Zo kun je ze laten voorverwarmen als je zelf niet thuis bent, via een mobiele app. Zo schuif je bij thuiskomst direct een gerecht in de oven! Ook waarschuwt een slimme oven je als het apparaat nog aanstaat terwijl jij niet thuis bent.

Share.

About Author

Leave A Reply