woensdag, augustus 10

5 zomerbasics voor heren die niet mogen ontbreken in je garderobe

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mooie, luxe t-shirts voor heren zijn één van die dingen die absoluut niet mogen ontbreken in jouw garderobe deze zomer. Hier lees je nog een aantal andere items die heel goed in jouw zomergarderobe passen!

Luchtige jeans

Een fijne, luchtige jeans is zoiets wat je eigenlijk wel elke dag kunt dragen. Het is licht genoeg voor de zomermaanden en daarnaast geeft het een lekkere casual uitstraling. Jeans zijn het mooist te combineren met een mooi T-shirt, maar ook een overhemd kan goed werken als je wat luxer voor de dag wilt komen.
Korte broek

Een korte broek is een essentieel item voor de zomermaanden. Zorg ervoor dat jouw korte broek precies de goede lengte heeft: niet te kort en niet te lang. De ideale korte broek komt net boven de knie uit. De korte broek kan in verschillende materialen gekocht worden. Een mooie jeans of een linnenversie zijn erg populair deze zomer. Een zogenaamde  luxe bermuda voor heren is deze zomer erg populair!

Sneakers

Het fijne aan sneakers is dat je er de hele dag op kunt lopen. Kies voor de zomermaanden voor goed ademende sneakers zodat jouw voeten genoeg lucht krijgen. Hierdoor voorkom je die zweetvoetenlucht als je bij iemand thuis ervoor kiest om de sneakers uit te doen.

Petje

Een mooi petje is een goed idee voor de zomer. Niet alleen beschermt het je tegen de hete zon, ook kan het onwijs leuk gecombineerd worden met jouw outfit. Kies voor een petje van een merk dat je erg leuk vindt.

Tanktop

Ook heerlijk in de zomer: de tanktop. De tanktop is lekker luchtig onder de armen waardoor hij ook op de heetste dagen zo fijn is om te dragen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zweetplekken onder je armen met een tanktop.

Tot slot

Er zijn zoveel leuke dingen die je deze zomer kunt dragen. Vergeet niet ook voor luxe T-shirts voor heren te gaan voor die extra mooie uitstraling in de zomermaanden. Je kunt ze in allerlei verschillende kleuren krijgen waardoor ze goed te combineren zijn met jouw korte broek, sneakers en petjes.

 

Share.

About Author

Leave A Reply