Trends van dit jaar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er zijn altijd trends aan de gang, de trends komen en gaan. Het kan hierdoor zijn dat er een trend aan je voorbij is gegaan, dat komt goed uit. In deze blog vind je namelijk alle sieraden trends van dit jaar. We gaan namelijk doornemen wat er de afgelopen tijd een trend is en we gaan een verwachting doen wat er dit najaar in de mode komt. Hierdoor kan je alvast gaan shoppen en loop je er in het najaar helemaal mooi bij.

Ringen

Dit jaar is er een nieuwe trend ontstaan onder de ringen, namelijk allerlei verschillende gekleurde ringen. Dit kan in allerlei verschillende kleuren zoals roze (is erg populair), geel, oranje, groen, blauw, paars en nog vele andere kleurtjes. Dit is ook erg leuk in combinatie met ‘normale’ ringen die we allemaal kennen. Je kan door deze ringen je outfit en je sieraden goed met elkaar matchen. 

Kettingen

Ook is er een nieuwe trend qua kettingen, namelijk de parelketting. Parels zijn sowieso erg populair dit jaar en dit is zeker terug te zien in de kettingen en andere trends van dit jaar. Een voorbeeld van een bedrijf waar je onder andere een parelketting kan scoren is DRKS. Dit is een bedrijf met een groot aanbod in verschillende categorieën, zo kan je er bijvoorbeeld ook sieraden kopen voor je huisdieren en voor je vader. Dus mocht je er vroeg bij willen zijn dit jaar, kan je hier vast een vaderdag cadeau bestellen! 

Armbanden 

Armbandjes zijn ook altijd erg populair en blijven populair. Dit komt doordat het tijdloze items zijn die je altijd kan blijven dragen, hierdoor zijn armbanden ook altijd een goede inverstering. Je kan ze veel met andere dingen combineren en passen eigenlijk altijd goed bij je kleding. Ook maken armbanden je outfit altijd helemaal af, het geeft net dat beetje extra. Naast de normale armbanden zijn armbanden met kleur ook helemaal in, deze kunnen je outfit helemaal opfleuren.  

Conclusie 

Sieraden zijn altijd erg populair, maar de sieraden die we nu vaak terug zien zijn ook de sieraden die we in het najaar terug gaan zien. Zo blijft bijvoorbeeld de parelketting erg populair, daarnaast blijven de gekleurde ringen en armbanden ook erg populair. Naast de gekleurde armbanden blijven de normale armbanden, dus bijvoorbeeld goud en zilver ook nog erg populair en die kan je makkelijk combineren met de gekleurde armbanden. Wat is jouw favoriete sieraad?

Share.

About Author

Leave A Reply