Antwoorden op de meest gestelde vragen aangaande fillers wallen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Heel veel mensen hebben een vrij diepe traangoot. Als jij een diepe traangoot hebt, hoef je je daar echt niet onzeker over te voelen! Toch kan onzekerheid al snel de kop opsteken, vooral als vrienden of collega’s je telkens vragen: ‘gaat het wel goed met je? Je ziet er moe uit!’ Veel mensen die een diepe traangoot hebben, kiezen er dan ook voor om fillers wallen aan te brengen. Dit wordt ook wel een traangoot behandeling genoemd. Zit jij er ook over te denken om zo’n behandeling te ondergaan? Wij zetten de meest gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden voor je op een rij!

Kan ik een traangoot ook behandelen zonder fillers?

Een traangoot is enkel met fillers wallen goed te behandelen. Make-up zal in de regel een traangoot niet goed verbergen vanwege het diepteverschil tussen wallen en wangen. Je levensstijl kan wel invloed hebben op je traangoot. Zo kunnen wallen ontstaan door een teveel aan stress, een tekort aan slaap en ook roken en alcoholconsumptie hebben een negatieve invloed op je wallen. Met een gezonde levensstijl kun je een traangoot soms voorkomen of verminderen. Toch is dit niet altijd voldoende om de wallen te laten verdwijnen.

Is een traangoot behandeling gevaarlijk?

In de regel wordt er hyaluronzuur gebruikt als fillers wallen. Dit is een lichaamseigen stof die uiteindelijk ook weer door het lichaam wordt afgebroken. Deze filler is zeer veilig. Een traangoot behandeling is dus niet gevaarlijk, maar het is wel belangrijk om op zoek te gaan naar een betrouwbare specialist. Op deze manier houd je het risico op ontstekingen en blauwe plekken minimaal.

Hoelang blijven de fillers wallen zichtbaar?

Je mag ervan uitgaan dat je zes tot twaalf maanden van het resultaat van je behandeling geniet. Hoe lang het precies duurt voordat de filler volledig is afgebroken, verschilt per persoon en ook je levensstijl heeft hier invloed op. Zodra je merkt dat er volumeverlies is opgetreden na de behandeling, kun je een touch-up behandeling in laten plannen.

Share.

About Author

Leave A Reply