Behoud een mooie bruine huid zonder in de zon- of onder de zonnebank te hoeven liggen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er is steeds meer aandacht voor het ideale zelfbeeld gedreven door popsterren en influencers op sociale media. Vaak gaat het hier om het postuur en het lichaamsgewicht, maar ook de staat van de huid hoort hierbij. We willen er natuurlijk allemaal altijd zo mooi mogelijk uitzien op alle fronten. Voor mensen uit Zuid-Europa of bijvoorbeeld Latijns-Amerika, is het vaak een stuk eenvoudig om zo’n prachtig bruin tintje op de huid te hebben. Als Nederlander, is dit soms wat lastiger bij te houden, omdat het weer hier zich niet altijd leent voor een lekkere sessie in de zon. Er zijn wel diverse zonnestudio’s als alternatief en ook veel mensen hebben zelf thuis een zonnebank of hoogtezon. Deze apparaten doen vaak wel de truc, maar er zijn ook steeds meer kritische geluiden over de gezondheidsrisico’s. Gelukkig Zijn er steeds meer zelfbruin artikelen die het mogelijk maken om mooi bruin te worden zonder hier de zon of apparatuur voor te gebruiken.

Tip: Beste Bruin zonder Zon Producten: Spray, Creme en Mousse

Zelfbruiners zijn betaalbaar en niet schadelijk voor de huid

Steeds meer mensen kiezen voor zelfbruincrèmes vanwege verschillende redenen. Een van de redenen, zijn de toenemende negatieve verhalen omtrent het gebruik van de zonnebank. Daarnaast zijn zelfbruiners vaak ook relatief goedkoop. Omdat zelbruiner als crème of spray wordt aangebracht op de huid, is het ook een stuk makkelijker om het hele lichaam van een egale kleur te voorzien en hoef je je niet in allerlei verschillende moeilijke posities te draaien. Veel zelfbruiners bevatten naast de ingrediënten die de kleur geven ook extra vitaminen die een positieve invloed hebben op staat van de huid.

Uitgelicht: Zelfbruiner: Spray, Creme en Mousse | Bruin zonder Zon | Sunless Tanning

Sunless tanning producten hebben een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt en zijn van steeds betere kwaliteit

Zogenaamde sunless tanning producten die ervoor zorgen dat je bruin kan worden zonder hiervoor te hoeven zonnebaden, hebben de laatste jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Toen de zelfbruincrème op de markt kwam, had deze nogal te kampen met een slechte reputatie. Dat was in die tijd ook wel redelijk terecht, omdat deze vaak leidde tot een onnatuurlijke bijna oranje huid en daarnaast ook vaak extra uitslag veroorzaakte. Tegenwoordig zijn de producten echter van een dusdanig goede kwaliteit dat deze garant staan voor een natuurlijke subtiele kleur. Je kan vaak zelf de intensiteit bepalen door te kiezen voor een specifieke kuur of een aantal dagen smeren over te slaan. In veel gevallen is het een goed idee om het gebruik van zelfbruincrème te combineren met 1 á 2 keer per week scrubben, zodat de huid mooi glad blijft en dode huidcellen verwijdert worden.

Share.

About Author

Leave A Reply