donderdag, juli 18

3x de warmste en leukste truien voor de herfst

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Met het herfstseizoen voor de deur is er slechts één kledingstuk dat jou warm gaat houden deze winter: de trui. Maar naast dat de trui warm moet zijn, wil het oog ook wat. We kennen allemaal de populaire variant van Tommy Hilfiger, maar er is nog veel meer hot op het gebied van het ultieme herfst/winterkledingstuk. Welke warme en leuke truien deze herfst helemaal on-trend zijn? Deze 3x herfsttruien wil jij dit seizoen zeker in je kast hebben!

#1 Top met vest (en rok) combinatie

Deze rage speelt al een tijdje onder de truien en vesten, en ook dit seizoen zit je weer helemaal goed met een top en vest combinatie. De gebreide combo kan ook nog worden uitgebreid met een rok voor een all over look. De voorwaarden van deze trend: alle tops, vesten of drie-delige sets moeten zijn gemaakt van hetzelfde gebreide materiaal. Het ziet er niet alleen fancy uit, ook aan warmte geen gebrek.

#2 versieringen

Klaar met basics en opzoek naar iets uitdagends? Van de klassieke modellen met versieringen word jij dan vast heel blij.  Hoe meer versieringen dit seizoen des te beter, het mag best over the top zijn. Fijne of grof gebreide knits zijn geschikt voor deze trend, zolang ze maar nóg mooier gemaakt zijn met diverse versieringen. Veren, franjes, strikken, parels, je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Kies een versiering die jou een speciaal gevoel geven om optimaal te stralen.

#3 Cut-outs

Cut-outs zijn misschien niet ideaal om je goed warm te houden, stijlvol is het zeker wel. Grote ontwerpers als Dion Lee, Monse en Christopher Kane experimenteerde al met wat knipsels op de catwalk. Ook voor het grote publiek lijkt deze trend nu serieuze vormen aan te nemen. Waar de cut-out precies zit verschilt per merk en je smaak, maar wat wel voor allemaal geldt: go big, or go home.

Share.

About Author

Leave A Reply