donderdag, september 21

De lente komt eraan, tijd voor paaseitjes!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nog heel even wachten maar dan komt de lente er weer aan. De lente, ook wel voorjaar genoemd, brengt voordelen met zich mee. Zo is het langer licht, is het vaak warmer en de natuur komt weer in bloei. Daarnaast zijn er ook weer verschillende feestdagen zoals koningsdag, hemelvaart, pinksteren en natuurlijk pasen.

De favoriete chocolade paas lekkernijen: paaseitjes!

Pasen is een vrolijke feestdag en wordt vaak gevierd met een heerlijk paasontbijt of paaslunch. Daarnaast is het algemeen bekend dat nederlanders dol zijn op chocolade paaseitjes. Elk jaar komen er veel nieuwe smaken op de markt van deze kleine chocolade lekkernijen.Kijk maar eens bij de Hema of een snoepwinkel zoals Jamin. Hier is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Een onderzoek van de hema (van een paar jaar geleden) toonde aan dat Nederlanders gemiddeld 47 paaseitjes per jaar eten. Er wordt geschat dat er zeker meer dan 300 miljoen paaseitjes op jaarbasis in Nederland gegeten worden. 

Paaspakket als leuk lente geschenk!

Wat is er nu leuker dan paaseitjes of andere chocolade lekkernijen in een leuk pakket te geven. Paaspakketten zijn populaire geschenken tijdens de paasperiode. Vaak worden er allerlei lekkernijen gecombineerd in een feestelijk pakket. Van chocolade paaseitjes tot paashazen en andere zoete lekkernijen die bij pasen horen. Er is voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een cadeau voor vrienden en familie, of als bedankje voor zakelijke relaties, een paaspakket is de perfecte manier om de vreugde van pasen en het voorjaar te delen.

Brievenbus geschenken met paas lekkernijen

Paasgeschenken kunnen natuurlijk ook makkelijk bij iemand thuis bezorgd worden. Wil jij jouw personeel verrassen? Stuur dan een geschenk per post naar hun huis. Ook kun je een relatiegeschenk met paaslekkernijen per post versturen. Zo kun je jouw zakelijke relaties verrassen als blijk van waardering. Bekijk voor inspiratie het assortiment van KadoFactory eens. Er zijn verschillende mogelijkheden voor paaspakketten en brievenbuspakketjes met geschenken. Met 30 jaar ervaring kun je met al je vragen terecht bij de experts van KadoFactory. Excellente service is een belangrijks uitgangspunt en daar hoort een snelle levering ook bij! Zo worden de door jou uitgekozen geschenken snel geleverd.

 

Share.

About Author

Leave A Reply