De leukste plekken om te rijden met een elektrische scooter of EZ-chopper

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Je ziet steeds meer EZ-choppers en elektrische scooters rijden. Het is een trend en je kunt er perfect nieuwe plekken mee gaan ontdekken. Om op een elektrische scooter of EZ-chopper te mogen rijden moet je minimaal zestien jaar oud zijn en een geldig brommerrijbewijs hebben. Wil jij binnenkort een lekker touren met een van deze twee voertuigen, maar weet je nog niet zo goed waar je naartoe wilt rijden? Lees dan dit artikel voor wat inspiratie!

Rijden in de natuur

De herfst komt er weer aan en dat betekent dat de bomen hun bladeren gaan verliezen. Dit ziet er super mooi en sfeervol uit. Het is daarom vooral in de herfstmaanden erg leuk om de natuur te verkennen met een EZ-chopper of een elektrische scooter. 

De Veluwe verkennen

De Veluwe is de perfecte plek om heerlijk tot rust te komen. Je kunt ontspannen door de bossen rijden of over de heide. Als je hier een scooter of een EZ-chopper huurt en ermee gaat rijden, krijg je vaak een leuke route mee. Deze route loopt dwars door kleine dorpjes, mooie heide en de Veluwse bossen heen. Ook is de kans aanwezig dat je dieren in de natuur tegenkomt op de Veluwe, vooral in de avond.

Stedentrip met een elektrische scooter of EZ-chopper

In Nederland heb je genoeg mooie en gezellige steden. Denk aan Breda, Eindhoven, Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Groningen en Utrecht. Genoeg keuze dus! 

Rotterdam ontdekken

Rotterdam is een erg grote stad en daarom is het zeker aan te raden deze stad te ontdekken met een scooter of EZ-chopper in plaats van te voet. Met een voertuig van EZ Chopper ben jij binnen een kwartier van de Erasmusbrug naar het Centraal Station. Ideaal dus. 

De hoofdstad Amsterdam

Hetzelfde geldt voor Amsterdam; het is bijna onmogelijk om alle leuke dingen in Amsterdam te zien als je te voet bent. Met een scooter of EZ-chopper kan je zelf bepalen waar je allemaal naartoe gaat. Doordat je overal een stuk sneller bent, heb je ook meer tijd om te winkelen of een terrasje te pakken tussendoor.

Share.

About Author

Leave A Reply