donderdag, juli 18

De nieuwste trouwring trends voor het modieuze echtpaar in 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Onlangs verloofd en opzoek naar de perfecte ringen om jou en je partner voor eeuwig te verbinden? Bekijk dan nu de nieuwste trends voor trouwringen van 2021. Zo weet je zeker dat jij en je partner het meest modieuze nieuwe echtpaar worden.

  1. Materialen

Waar je vroeger bijna alleen maar geelgouden en af en toe een zilveren trouwring zag, zijn vele andere materialen tegenwoordig ook razend populair geworden. Het gaat dan niet alleen om varianten van deze twee zoals rosé- of witgoud die steeds vaker in trouwringen gebruikt worden, maar ook uniekere materialen zoals carbon en zirkonium nemen flink in populariteit toe.

  1. Combinaties

Niet alleen zien we steeds meer verschillende materialen, er wordt ook steeds meer met materialen gecombineerd. Hierbij kun je denken aan relatief eenvoudige combinaties als wit- met geelgoud, Roségoud en zilver. Maar ook combinaties van carbon met hout of zirkonium en roségoud vind je vaker om de vingers.

  1. Felle Kleuren

In het verleden zag je nog wel eens een klein diamantje op de trouwring. Ook grotere diamanten kwam je af en toe nog tegen,  maar tegenwoordig zijn grote fel gekleurde edelstenen als smaragd, saffier,  aquamarijnen, en opalen steeds populairder onder de nieuwe echtparen. Door de felle kleur en de grootte van deze edelstenen wordt jouw trouwring echt een statementpiece om je vinger. Een ring met een felle kleur kan een achterliggen boodschap vertellen die gesymboliseerd wordt door de kleur van de steen. Zo kan een groene smaragd staan voor duurzaamheid of voor een nieuw begin. ZO kan je dus kiezen wat voor boodschap jouw trouwring op de mensen om je heen overbrengt.

  1. Persoonlijk Design

Wat je in 2021 ook steeds vaker ziet zijn gepersonaliseerde trouwringen, die speciaal voor jou en je toekomstig echtgenoot ontworpen en geproduceerd zijn. Waar vroeger recent verloofde stellen ringen kozen uit de catalogus of de showroom van hun plaatselijke juwelier, willen de koppels in 2021 steeds vaker inspraak in het ontwerp van hun trouwring. Het is gedaan met de standaard gouden bandjes. Mensen willen opvallendere en complexe designs die ze zelf gekozen hebben waardoor hun trouwringen echt iets persoonlijks worden.

  1. Duurzaamheid

De bevolking wordt steeds duurzamer, duurzame energie, duurzame kleren maar ook duurzame trouwringen zijn steeds meer in de mode. De meeste oudere ringen zijn gemaakt van materialen die gewonnen worden in mijnen met onzekere werk omstandigheden. Gelukkig kijkt het echtpaar steeds vaker naar waar de materialen van hun ringen vandaan komen en hoe duurzaam deze verkregen zijn. Maar niet alleen de materialen ook de plek waar de ringen gemaakt worden is steeds meer van belang. Er wordt steeds vaker gekozen voor ringen uit de EU of zelfs voor ringen uit het enige trouwringenatelier van Nederland namelijk Aller Spanninga.  Door ringen van dichterbij te halen bespaard men vervuilende brandstoffen die nodig zijn voor transport vanuit verre landen.

Share.

About Author

Leave A Reply