donderdag, juli 18

Wat zijn managed services

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Met Managed services kun je een goede beschikbaarheid en continuïteit  realiseren. Dit zorgt ervoor dat je met het bedrijf vele malen efficiënter kan gaan werken. Door een goed IT netwerk aan te leggen kun je steeds meer digitaal gaan doen. Digitalisering werkt efficiënter voor de meeste bedrijven en de gegevens zijn ook nog eens versleuteld. Daarnaast kun je de klanten ook digitaal goed bedienen waardoor zij eerder een aankoop gaan doen. Je wordt altijd ondersteund door experts op het gebied van strategisch advies. Daarnaast helpen zij je met de implementatie van de digitale wereld binnen jouw bedrijf. Je hoeft jezelf dus geen zorgen te maken over eventuele problemen. Zij regelen alles op het gebied van een IT netwerk.

Waarom kiezen voor managed services?

Met managed services heb je altijd de beschikking over de nieuwste en snelste technologieën. De werknemers kunnen dus altijd doorwerken door de snelheid die een aanbieder geeft. Daarnaast kunnen klanten ook altijd snel bestellen wat ervoor zorgt dat de omzet gigantisch gaat stijgen. Je zult ook gaan merken dat de productiviteit van het bedrijf gaat toenemen. Een werkgever of ondernemer krijgt dus meer waar voor zijn geld wat hij aan personeel betaald. Ook worden de bedrijfsrisico’s geminimaliseerd door het ISO 27001 certificaat. De gegevens van klanten en van het bedrijf zijn dus altijd veilig. Door een goede IT structuur kun je ook makkelijkere systemen en websites ontwikkelen. Ook heb je veel minder last van downtime doordat er 24 uur per dag toezicht is op de server die jij gebruikt. Natuurlijk worden er ook backups gemaakt zodat je nooit zonder gegevens zit.

Maak je eigen website met de speciale sitebuilder

Met een sitebuilder kun je jouw eigen website of webshop maken. Dit scheelt dus op de aanschafkosten omdat je geen webdesigner meer in hoeft te huren. Ook zijn deze websites goed te bekijken op mobiele apparaten. Zo zorg je ervoor dat niet alleen op de computer besteld kan worden maar ook op mobiele apparaten. De sitebuilder geeft een optimaal gebruikersgemak voor zowel klanten als beheerders van de website. Daarnaast is hierbij alles inbegrepen en hoeft er geen apart hostingpakket worden afgesloten. Onder de 10 euro per maand kun je al een website hebben die je eenvoudig beheerd.

Hoe werkt een sitebuilder?

Een sitebuilder werkt vrij eenvoudig want je kunt met slepen en klikken een website maken. Ook is het makkelijk om afbeeldingen en video’s toe te voegen aan een website. Je hebt hier geen programmeerkennis voor nodig. Ook kun je foto’s direct bewerken in de sitebuilder wat ervoor zorgt dat de afbeeldingen duidelijk blijven en niet te groot of te klein zijn.

Share.

About Author

Leave A Reply