donderdag, juni 13

De voordelen van het uitbesteden van je administratie

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ondernemen is leuk, maar de administratie een stuk minder, toch? Het gros van de ondernemers denkt er zo over en het is dan ook niet zo gek dat je je afvraagt of je de administratie niet beter uit kunt besteden. Wij zetten de voordelen van het uitbesteden van je administratie voor je op een rijtje.

 

Wat je ook doet, als je besluit je administratie uit te besteden, is het handig als je kiest voor een bedrijf dat je kunt vertrouwen. Ga dus goed in gesprek met de mensen van dit bedrijf en kijk of zij iets voor jou kunnen betekenen. De beste accountant voor je financiële administratie is Doomen & Quist.

Je bespaart tijd

Als je je eigen administratie doet, heb je het waarschijnlijk al wel gemerkt. Als je aan de slag gaat voor je administratie, kun je daar best even mee bezig zijn. De tijd die je in de administratie steekt, zou je net zo goed in je werk en je bedrijf kunnen stoppen. Als je de administratie besluit uit te besteden, bespaar je die tijd. Zo heb je veel meer tijd voor je bedrijf, om bijvoorbeeld klussen aan te nemen, of gewoon voor jezelf.

Je loopt minder kans op boetes

Je administratie vormt de basis voor je belastingaangiften. Als deze niet volledig is, kun je daar flinke boetes van de Belastingdienst over krijgen. De Belastingdienst stelt dan zelf je omzet en winst vast en berekent de verschuldigde belasting. Als je de administratie uitbesteed, is jouw accountant alleen maar bezig met je administratie. Deze heeft alle deadlines op een rijtje en houd goed overzicht van al je financiën.

Je profiteert van belastingvoordelen

Voor ondernemers gelden enorm veel regels, die de Belastingdienst ook nog eens regelmatig wijzigt. Het is bijna niet te doen om dit constant bij te houden, maar jouw accountant kan al deze regels wel voor je bijhouden. Dat is immers zijn werk. Zo kun je optimaal profiteren van de belastingvoordelen die de Belastingdienst heeft opgesteld.

Je hebt grip op je financiën

Waar jij misschien niet alle cijfers even duidelijk hebt voor jezelf, heeft een administratiekantoor altijd jouw cijfers inzichtelijk. Wanneer je dus iets wilt weten over je financiën, kun je dat heel gemakkelijk bespreken met je accountant. 

Share.

About Author

Leave A Reply