donderdag, juli 18

Deze kleuren nagellak mogen niet ontbreken in je gellak set

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Je wilt je nagels lakken, maar niet met normale nagellak omdat dat vaak na een aantal dagen lelijk is geworden of eraf ligt. Het beste wat je dan kunt doen is gellak gebruiken. Dit kun je door iemand anders laten doen, maar wanneer je het zelf hebt is dat natuurlijk veel makkelijker én voordeliger. Misschien even een wat duurdere investering, maar dan heb je wel iets wat en lang meegaat en waar je écht iets aan hebt.

Populaire kleuren

Ga jij je eigen gellak set bestellen of heb je er al een en weet je niet welke kleuren je erbij moet kiezen? Wellicht vind je het dan leuk om even te lezen wat de trends zijn op het gebied van de kleuren gellak. Zo is een erg populaire trend om verschillende tinten van een bepaalde kleur te kiezen, maar ook om op elke nagel een andere kleur aan te brengen. Wat ook altijd geliefd blijft qua kleur is het klassieke rood of de nude kleur. Nude wordt vooral gebruikt wanneer je even geen opvallende kleur wilt op je nagels, maar toch wel iets wilt omdat je het anders ook weer zo saai vind.

Waar te koop

Ben je er al uit welke kleuren je wilt kopen bij je gellak set? Bij Yinger heb je de keuze uit heel veel verschillende kleuren die ook nog eens hartstikke populair zijn bij iedereen. Ook kun je het gemakkelijk en snel bestellen! Ook blijft de gellak nog eens 14 dagen op je nagels zitten, waardoor je er extra lang van kunt genieten. Yinger geeft jou niet alleen een gellak set met de leukste kleuren erbij, zij hebben er voor jou ook een manicure set bij. Je wilt namelijk niet dat je nagels een leuke kleur hebben maar je vingers er nog steeds onverzorgd uitzien. 

Welke kleur past bij mij?

Welke kleur moet je nu kiezen of welke past het beste bij je? Wanneer je een lichte huid en lichte ogen hebt, is het mooi om een pastel kleur te kiezen. Ook zijn hierbij zilver en grijs mooie kleuren. Wanneer je een donkere oogkleur hebt, is het mooi om te kiezen voor een wat donkere kleur gellak, maar goud zal je ook goed staan. Wanneer je dan een lichte huid en ogen hebt, maar een donkere haarkleur is het juist een heel goed idee om wat meer voor opvallende kleuren te kiezen. Eigenlijk past elke kleur wel bij jou die je mooi vind, maar wanneer je er toch niet zo uitkomt, denk dan nog even hieraan terug!

Share.

About Author

Leave A Reply