Drie redenen om iemand een leuke bos bloemen te bezorgen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Quarantaine

De belangrijkste situatie vandaag de dag natuurlijk! Denk je veel aan iemand of wil je gewoon iemands dag maken, bloemen laten bezorgen is een prima oplossing als je zelf de deur niet uit mag. Of degene naar wie je bloemen zou willen sturen is zelf ziek, dan is laten bezorgen ook een ideale optie! Je bespaart zelfs nog eens tijd doordat je de bloemen gewoon vanuit huis kunt bestellen. En zeg nu eerlijk, hoe lief is het om bloemen van iemand te krijgen als je ziek op bed ligt? Een lief gebaar om te zeggen dat je om iemand geeft zonder een risico om corona op te lopen.

Een goedmakertje

Flinke ruzie gehad met iemand? Oei, dat kan de beste overkomen. Of het nu met je geliefde partner is, je buurvrouw, je tante of je verre kennis van de hogeschool; een bloemetje maakt alles goed. Het sturen van een mooi boeket kun je gesprekspartner (of discussiepartner) laten zien dat je de relatie met diegene waardeert en bereid bent om je excuses aan te bieden of om het goed te praten.  Bloemen doen het altijd goed.

Een ik-mis-je

Heb je iemand in je leven die je al een tijdje niet gezien hebt? We begrijpen het, afspraken maken is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, vooral als je allebei een druk of ander leven hebt. Om iemand te laten weten dat je nog steeds aan ze denkt, kun je een bloemetje laten bezorgen! Zo zullen ze je zeker nooit vergeten. Het is een origineel gebaar waarbij je ook nog eens hun huis vrolijk opfleurt. Wie wordt daar nu niet blij van?

Wil jij ook iemand aan wie je denkt een boeket bloemen schenken? Bloemen bezorgen kun je hier laten doen. Ze zorgen dat ze binnen no-time op de stoep staan met een vers boeket bloemen!  Regiobloemist heeft altijd verse bloemen en een snelle levertijd.

Share.

About Author

Leave A Reply