donderdag, september 21

Polo’s volledig in uw eigen Stijl!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polo laten bedrukken of borduren voor uw bedrijf, vereniging of sportclub. TBTB.nl bedrukt poloshirts met een door u gekozen afbeelding, logo of tekst. Laat uw polo bedrukken bij TBTB.nl en profiteer van onze voordelige prijzen en uitstekende service.

Waarom is het handig om polo’s bedrukken?

Het bedrukken van polo shirts is erg handig voor de promotie van het bedrijf. Door het polo’s bedrukken van uw logo of slogan zal dit bijdragen aan de naamsbekendheid van het bedrijf. Toch zie je toch ook vaak dat veel bedrijven voor een normaal shirt kiezen. De reden om toch als bedrijf voor een polo te gaan is omdat een polo over het algemeen erg netjes en stijlvol is. Daarnaast is dit kledingstuk ook erg fijn om te gebruiken in periodes met hogere temperaturen. Dit komt omdat veel polo’s gemaakt zijn van katoen. Katoen ademt zeer goed en is daarnaast ook erg duurzaam. Een polo is kort gezegd als bedrijf handig omdat u netjes en professioneel overkomt naar klanten.

Polo’s voor de sportvereniging?

Hier op kantoor krijgen we vaak de vraag: “is een polo ook geschikt voor onze sportvereniging?”. Het antwoord daarop is JA! Natuurlijk is een polo geschikt voor de vereniging, zo kan je er bij het tennissen en golfen niet omheen draaien. Bij tennis wordt er altijd in polo shirt gespeelt en dat omdat een polo zoals hierboven ook vermeld is netjes en stijlvol is, maar het allerbelangrijkste is dat het comfortabel is! Zo kan je er gemakkelijk in bewegen en is het een oogappel om naar te kijken.

En nu hoor ik u al denken “ja maar dat is tennis”. Een polo is natuurlijk ook geschikt voor het voetballen, het ziet er altijd prachtig uit en het is ook eens wat anders dan het standaard sport t-shirt. Zo valt uw tenue extra op, iets dat niet alleen u gunstig zal zijn maar ook de shirtsponsor. Het dragen van een poloshirt zal een vintage uitstraling bieden niet te vergeten dat dit 15 jaar geleden helemaal hip was in het voetbal en we het de laatste paar jaar steeds meer zien terugkomen in het hedendaagse voetbal. Wij van TBTB relatiegeschenken kunnen u alleen als advies geven een poloshirt aan te schaffen voor uw voetbalteam, u zal de hype vooruit zijn en zal niet alleen uitblinken op het veld met uw talent, maar ook met uw polo’s.

De geschiedenis van de polo

In de jaren 20 van de 20e eeuw ontwierp de Franse tenniskampioen René Lacoste het poloshirt. In die tijd speelde men tennis in een wit poplin overhemd met lange mouwen. Dit was natuurlijk geen pretje in de warme zomers, want niet alleen was het ontzettend benauwd om op een zomerse dag hierin te sporten, was het ook niet comfortabel. Lacoste ontwierp het poloshirt voor eigen gebruik en droeg hem voor het eerst in 1926. Het poloshirt werd in 1933 voor het eerst op de markt gebracht, dit in samenwerking met zijn vriend André Gillier. Dit was een groot succes en was het begin van het bedrijf dat wij nu allemaal kennen Lacoste. De naam Lacoste is totaal met de polo verbonden geraakt, en lacoste is tot op de dag van vandaag, naast Ralph Lauren een van de belangrijkste producten van kwaliteit polo’s. Pas in de jaren 60 trad het poloshirt uit zijn sportieve context en werd het het kledingstuk dat wij nu allemaal kennen.

 

Share.

About Author

Leave A Reply