donderdag, juli 18

Droogbloemen: Trend nog springlevend!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Droogbloemen zijn een trend die al vele jaren bestaat, en het ziet er niet naar uit dat hij snel zal verdwijnen! Mensen houden van de manier waarop ze kleur en karakter geven aan hun interieur. Ze kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, van het vullen van vazen tot het plakken op fotolijstjes. Als je op zoek bent naar een manier om wat leven aan je huis toe te voegen, zijn droogbloemen de manier om te gaan!

Hoe droogbloemen te schikken

Bij het schikken van droogbloemen zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Ten eerste, zorg ervoor dat je een vaas of andere container kiest die groot genoeg is om alle bloemen in te plaatsen. Zorg er ook voor dat de container een wijde opening heeft, zodat je gemakkelijk bij de bloemen kan.

Kies vervolgens de bloemen die je wilt gebruiken. Probeer een verscheidenheid aan kleuren en vormen te kiezen, zodat je arrangement visueel aantrekkelijk zal zijn. Nadat je de bloemen hebt gekozen, snij je ze op de gewenste lengte af en verwijder je eventuele bladeren of ander afval.

Dan is het tijd om te gaan schikken! Begin met de hoogste bloemen achter in de pot te plaatsen, en vul deze op met kortere bloemen. Zorg ervoor dat je de bloemen goed inpakt, zodat ze op hun plaats blijven.

Als je wilt, kan je wat extra’s toevoegen aan je arrangement, zoals bladeren, bessen of andere decoratieve items. Zorg ervoor dat je niet overdrijft, anders wordt je schikking te rommelig.

Hoe droogbloemen in je interieur te verwerken

Als je op zoek bent naar een manier om wat leven in je huis te brengen, zijn droogbloemen de manier om te gaan! Er zijn verschillende manieren om ze te gebruiken, van het vullen van vazen tot het plakken op fotolijstjes.

Hier zijn een paar ideeën voor hoe je droogbloemen in je interieur kunt verwerken:

  1. Gebruik ze om een saaie hoek op te fleuren.
  2. Voeg ze toe aan een tafelstuk.
  3. Lijst ze in en hang ze aan de muur.
  4. Plaats ze in een Mason jar en gebruik ze als kandelaar.

Zoals je ziet zijn er heel wat leuke dingen te doen met droogbloemen. Een droogbloemen groothandel heeft altijd hetgeen waar je naar op zoek bent. Dus wacht niet langer en ga aan de slag met je eigen droogbloemen!

Share.

About Author

Leave A Reply