donderdag, september 21

Een bedrijfspand optimaal beveiligen is belangrijk

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tegenwoordig wordt er steeds minder ingebroken in Nederland en dat is natuurlijk erg fijn. Dat heeft er grotendeels mee te maken dat steeds meer panden en woningen goed beveiligd worden. Daarnaast verschuift een groot gedeelte van de criminaliteit naar de digitale wereld, het internet. Het is en blijft toch belangrijk om je eigendommen goed te beveiligen tegen een inbraak. Als je een bedrijfspand hebt, dan is het nog belangrijker om je bedrijfspand optimaal te beveiligen. 

Installeer een goed camera systeem 

Wanneer er ingebroken wordt bij je bedrijfspand, dan wil je natuurlijk gerechtigheid. Het is belangrijk dat de inbrekers gepakt en veroordeeld worden. Het is daarom erg belangrijk om altijd een goed camerasysteem aan te schaffen en te installeren. Het camerasysteem kan namelijk de gehele inbraak filmen en zo dus ook de inbrekers op beeld vastleggen. Hierdoor wordt het voor de politie makkelijker om op zoek te gaan naar de daders. Houd er wel rekening mee dat een camera niet op de openbare weg gericht mag zijn, want anders kan dit beeldmateriaal niet als bewijs gebruikt worden. 

Laat een portiersloge bouwen 

Het kan ook voorkomen dat er in je bedrijfspand voor honderdduizenden euro’s of zelfs voor miljoenen aan goederen liggen. Je kunt je wel voorstellen dat, als er ingebroken wordt, de schade enorm kan zijn. Je kunt er daarom maar beter voor kiezen om een alarm- en camerasysteem te installeren, maar de beste keuze die je kan maken is het laten bouwen van een portiersloge. Een portiersloge is een hok waar een wachter of een beveiliger in kan overnachten. Door een portiersloge te bouwen en een wachter of beveiliger in te huren, is de kans erg groot dat je de meeste inbrekers af zult schrikken. Wil je meer weten over een portiersloge kopen of bouwen? Neem dan contact op met ditisplek.nl 

Laat een alarmsysteem installeren 

De meeste inbrekers in Nederland forceren de deuren of gooien de ramen in om een bedrijfspand of woning binnen te komen. Dit brengt natuurlijk erg veel schade met zich mee, maar dit biedt wel een uitstekende mogelijkheid om verdere schade te voorkomen. Je kunt de ramen en deuren van een bedrijfspand of woning koppelen aan een alarmsysteem. Mochten de ramen of deuren geforceerd worden, dan gaat het alarmsysteem af. De inbrekers worden daarmee weggejaagd en de politie wordt automatisch op de hoogte gesteld.

Share.

About Author

Leave A Reply