Een plaats voor je herinneringen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Heb je veel herinneringen die je wilt koesteren? Zo ja, dan is de beste manier om dat te doen door ze in fotolijstjes te stoppen en ze ergens op te hangen. Zo kan je je herinneringen elke dag zien. Het is beter dan ze alleen maar op je computerscherm of telefoon te bekijken, omdat het echter en persoonlijker aanvoelt als ze persoonlijk om je heen zijn.

Top 10 redenen waarom je een fotolijst moet kopen

 1. Ze zijn een geweldige manier om je herinneringen te laten zien;
 2. Ze zijn er in alle vormen en maten;
 3. Je kunt ze vinden in elke denkbare kleur;
 4. Ze zijn betaalbaar;
 5. Je kan ze overal in je huis plaatsen;
 6. Ze zijn een geweldig cadeau;
 7. Ze kunnen worden gebruikt om elke kamer te versieren;
 8. Ze zijn er in zowel traditionele als moderne stijlen;
 9. Je kan kiezen uit een verscheidenheid aan materialen;
 10. Ze gaan een leven lang mee.

Hoe kies je de beste maat voor een fotolijst

Bij het kiezen van de juiste maat voor je fotolijst, wil je er zeker van zijn dat deze niet te klein of te groot is. De beste manier om dit te doen is om de foto op te meten en vervolgens een lijst te vinden die even groot of iets groter is. Als de foto klein is, kan je ook een lijst kiezen die kleiner is. Zorg er wel voor dat het niet te klein is, anders ziet het er verloren uit aan de muur.

 

Als je veel foto’s hebt om in te lijsten, kun je overwegen een collagelijst te kopen. Dit type lijst heeft verschillende sleuven waar je je foto’s in kunt doen. Dit is een goede optie als je niet veel ruimte aan de muur hebt, of als je meerdere foto’s in één lijst wil laten zien.

Hoe je kamer knusser en huiselijker te maken

Je kamer gezelliger en huiselijker maken kan een ontmoedigende taak zijn, maar uiteindelijk is het zeker de moeite waard. Hier zijn wat tips om je op weg te helpen:

 1. Voeg wat planten of bloemen toe. Planten maken je kamer niet alleen gezelliger en uitnodigender, maar ze verbeteren ook de luchtkwaliteit.
 2. Koop wat zachte kussens of dekens. Kussens en dekens zorgen voor extra warmte en comfort in de kamer.
 3. Hang wat foto’s of spiegels aan de muren. Foto’s en spiegels kunnen een kamer opfleuren en ruimtelijker doen aanvoelen. Vaak is een foto in een fotolijst 30×40 al geweldig en kan het verschil maken.
 4. Voeg wat persoonlijke accenten toe, zoals familiefoto’s of souvenirs van uw reizen. Dit zal helpen om uw kamer voelen als je thuis.
Share.

About Author

Leave A Reply