Parfum: Welke geuren passen bij jou?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een van de moeilijkste dingen die je moet doen als je op zoek bent naar een nieuw parfum, is uitzoeken welke geur het beste bij je past. Parfum is er in allerlei verschillende geuren, en wat geweldig ruikt bij iemand anders is misschien niet jouw favoriet. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om erachter te komen welke geur het beste bij jou past, zodat je volgende aankoop gegarandeerd een succes wordt!

Hoe kies je een parfum dat bij je past

Het kan zijn dat je je in een parfumerie overweldigd voelt door alle verschillende flesjes en geuren. Er zijn zelfs rijen die maar één geur hebben om je op weg te helpen. Misschien weet je niet waar je moet beginnen, of hoe je je keuze moet beperken, maar er zijn veel manieren om erachter te komen welke geur bij jou past.

 

Je zou er een kunnen kopen, maar welke? Een goede manier om je keuze te beperken is door te vragen naar proefjes. Vraag of ze testers of mini’s hebben, zodat je eraan kunt ruiken voordat je de grote aankoop doet. Een andere snelle truc is om het op papier te spuiten en te kijken of het overeenkomt met wat je lekker vindt. Als je nog steeds niet zeker bent, kijk dan naar de ingrediëntenlijst op de fles . De noten zijn alle ingrediënten waaruit een parfum is samengesteld, en er zal één hoofdnoot worden vermeld.

Parfum voor op kantoor

Parfum kan een geweldige manier zijn om fris te blijven tijdens een dag op het werk. Naarmate je dag vordert, vervaagt je parfum echter en moet je meer parfum gebruiken om het in stand te houden. De beste manier om de geur de hele dag vast te houden is door een parfum voor op kantoor te gebruiken. Geuren voor op kantoor zijn vaak speciaal ontworpen voor mensen die op kantoor werken en de hele dag tussen andere mensen zitten. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en niet te overheersend te zijn, zodat je nog steeds fris ruikt, maar andere mensen niet het gevoel krijgen dat je hen verstikt met je geur. Geuren voor op kantoor moeten licht en genderneutraal zijn, zodat iedereen ervan kan genieten.

 

Mocht je de perfecte parfum hebben gevonden, kan dan snel eens online of je hem goedkoper kunt krijgen. Ik weet uit eigen ervaring dat dat in de meeste gevallen wel mogelijk is.

Share.

About Author

Leave A Reply