Gietvloeren: Bijzonder in jouw woning

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ben je op zoek naar gietvloeren, maar weet je nog niet wat er allemaal mogelijk is? Dan is de zoektocht niet eenvoudig. Vanaf het moment dat je hier namelijk naar gaat kijken, sta je direct voor veel verschillende keuzes. Dit begint al wanneer je op zoek bent naar een specialist die de vloer voor jou kan gaan leggen. Ook hierbij heb je veel verschillende keuzes te maken. Een van de specialisten die op jouw pad kan komen is G-Vloeren. Maar wat maakt een gietvloer nou zo bijzonder en hoe zorg je ervoor dat je de levensduur zoveel mogelijk kunt gaan verlengen?

 

Gietvloeren zijn unieke vloeren

Gietvloeren zijn vloeren die op een heel andere manier gelegd worden dan de meeste vloeren. In plaats van deel voor deel wordt deze namelijk in een geheel op de ondergrond gegoten. Wanneer jouw ondervloer al egaal is, kan de vloer moeiteloos gelegd worden. De vloer wordt dan gegoten en extra glad gemaakt, waardoor je geen oneffenheden terug gaat zien. Daarbij komen ze in veel meer kleuren. Je kunt voor standaard kleuren gaan, maar ook een combinatie van deze kleuren en meerdere patronen. Je kunt dus alle kanten op.

 

Onderhoudsvrij en slijtvast

Gietvloeren brengen jou vanaf dat moment veel voordelen. Een van de voordelen die je terug kunt vinden is dat deze vrijwel helemaal onderhoudsvrij zijn. Je hoeft namelijk weinig te doen om de vloer goed te houden. Doordat er geen naden zijn, kun je met voldoende water zorgen dat jouw vloer weer als nieuw uitziet. Ook is er weinig schoonmaakmiddel nodig. Je zorgt er hiermee wel voor dat de vloer langer meegaat. Daarnaast kun je de meubels voorzien van viltjes, waardoor er geen krassen gaan komen met verschuiven. Ondanks dat de vloeren bijna slijtvast zijn, kan het immers toch onverhoopt gebeuren.

Onderhoudsvrij en slijtvast

 

De levensduur aanzienlijk gaan verlengen

Bij de gietvloeren moet je er wel voor zorgen dat je eens in de zoveel tijd een goede behandeling uit laat voeren. De vloeren moeten namelijk steeds weer opnieuw in nieuwstaat worden gebracht. Je wilt immers dat de vloer langer meegaat dan aangegeven. Door dan toch een goed onderhoud eens in de zoveel tijd uit te voeren kun je er dus voor zorgen dat je nog langer kunt gaan genieten van jouw nieuw aangelegde vloer. Ondanks dat het een investering is, hoef je voor heel wat jaren geen nieuwe aankoop meer te doen.

 

Alle mogelijkheden op een rijtje zetten

Voordat je de gietvloeren gaat aanschaffen moet je dus veel keuzes gaan maken. Ook moet je daarna gaan kijken hoe je het voor jezelf allemaal het eenvoudigst gaat maken. Je hebt al een groot bedrag betaald voor het aantal vierkante meters dat je hebt bewerkt met de nieuwe vloer. De mogelijkheden voor jezelf op een rijtje zetten kan helpen bij het maken van de juiste keuze en een goede voorbereiding. Je hebt er altijd veel profijt van en hoeft jarenlang nergens meer aan te denken. Jouw woning zal een veel betere sfeer worden.

 

Share.

About Author

Leave A Reply