Huren voor in de (herfst)vakantie of in het weekend

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er valt van alles te huren in de herfstvakantie of in het weekend om een leuke tijd te beleven. Bijvoorbeeld een vakantiehuisje op een vakantiepark. Of een appartementje in een leuke stad in Nederland om een stedentrip in eigen land te houden. In deze herfstvakantie en ook in andere schoolvakanties is het huren van een bungalow in een buitengebied enorm populair. Het verblijf in een buitengebied in een natuurrijke omgeving biedt alle gelegenheid om de omgeving bijvoorbeeld op de fiets te verkennen. Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen, want die huur je natuurlijk ook gewoon. Zo zijn er nog meer leuke huurideeën om een leuke tijd te beleven.

Fietsen huren

Een gewone fiets huren is altijd een optie, maar in bepaalde situaties is het ideaal om over een speciale fiets te beschikken. Bijvoorbeeld als je samen wilt fietsen, maar je partner niet in staat is om helemaal zelfstandig te fietsen. Of om aan het fietsen in de vakantie of in het weekend een originele invulling te geven. Bijvoorbeeld door gezellig samen te fietsen. Een duofiets huren biedt in dat geval uitkomst. Een duofiets is perfect voor praktisch gebruik om samen te fietsen, maar staat ook bekend als plezier fiets met vier wielen. Je zit naast elkaar en kies je voor een fiets met trapondersteuning dan fiets je zelfs de langste fietstochten met gemak.

Huifkar huren

Het is met kinderen geweldig leuk om een huifkar te huren in het weekend, herfstvakantie of andere schoolvakantie. Het is weer eens wat anders om een huifkarvakantie te vieren dan de tijd door te brengen in een vakantiehuisjes. Op pad met een huifkar geeft het ultieme gevoel van vrijheid en is een fantastische beleving. Gaat een complete huifkarvakantie nog wat te ver? Het is ook gewoon mogelijk om een dagje op pad te gaan door een huifkar voor een dag te huren.

Auto huren

Heb je geen auto bij de deur staan, maar wil je er met het gezin een keer op uit in het weekend of in de vakantie? Het huren van een auto brengt je overal waar je maar heen wilt. Bijvoorbeeld om een keer met zijn allen een dagje naar een pretpark te gaan. Of om een mooi tour te maken door Nederland of gewoon om naar het vakantiepark te rijden waar je een huis hebt gehuurd. Als je een auto bij de hand hebt, is het ook vanaf het vakantiepark mogelijk om leuke uitstapjes te maken.

Boot huren

De herfstvakantie is verder nog op een andere manier in te vullen. Dat geldt eveneens voor een weekend of midweek weg. Het huren van een boot geeft je bijvoorbeeld alle vrijheid op het water. Een dagje een boot huren is een optie, maar er zijn ook boten te huren waarop je kan overnachten.

Share.

About Author

Leave A Reply