Gouden tips voor het dragen van modieuze herensokken

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sokken, iets dat nooit kan ontbreken, zijn één van de belangrijkste kledingstukken. Als nooit anders is het nu de beste tijd om trendy sokken te kopen aangezien mannen het steeds belangrijker vinden om te variëren van de meest modieuze sokken. Wij hebben de beste tips voor het dragen van alle soorten sokken in verband met verschillende gelegenheden, van sportsokken tot de meest elegante sokken voor werkgelegenheden en meer.

    Enkelsokken: tegenwoordig worden enkelsokken veel gebruikt. Als je sportschoenen draagt zijn deze net aan zichtbaar. Dit zijn de meest voorkomende sokken als het gaat om het dragen van sportieve schoenen, sneakers en andere niet al te hoge schoenen. Ze worden vaak gebruikt in neutrale kleuren, in de meeste gevallen zwart of blauw met niet al teveel designs. Witte enkel sokken zijn voor veel mensen een no-go, ookal hebben anderen hier een hele andere mening over. Als je enkelsokken draagt zijn deze natuurlijk voor het grootste deel niet zichtbaar. Deze sokken zijn de beste optie als het gaat om sporten.

    No-show sokken: deze sokken worden heel veel gebruikt. Hier vind je specifiek no show sneakersokken. Ookal zijn ze niet zichtbaar, dit is dan ook weer een reden waarom mensen voor deze sokken kiezen. Ze gaan vaak samen met lage schoenen. De reden voor het dragen van deze sokken is dat ze comfortabel zijn en goed aanvoelen aan je voeten tijdens het dragen. Het geeft een elegante look als je deze sokken draagt met lage schoenen met een korte broek. Veel mannen kiezen voor no-show sokken ook bij het dragen van chique of formele kleren, bijvoorbeeld bij een nette lange broek zijn no-show sokken super fashion. Gebruik no-show sokken alleen met lage schoenen, kies anders voor andere sokken.

Tip: Tommy Hilfiger boxershorts collectie bij Hemdvoorhem.nl

    Halflange sokken: halflange en niet al te dikke sokken tot aan de helft van de kuiten zijn al lang zeer gewaardeerd door mannen. Deze sokken combineren met veel verschillende soorten schoenen, van nette schoenen, sneakers, laarsen, instapschoenen en noem maar op. Deze sokken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs. Het dragen van sokken in neutrale kleuren komt het meest voor.

    Lange sokken: deze blijven ook nog altijd fashion. Deze worden gebruikt tot over de kuiten. Dit soort sokken zijn veel gewaardeerd door liefhebbers van lange sokken. Ookal is dit niet de meest voorkomende type sok die overal te vinden is, blijft het volgens mode experts toch wel altijd nog populair.

Uitgelicht: Calvin Klein ondergoed seizoen 2020 verkrijgbaar bij hemd voor hem

Halflange en lange sokken zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en designs. Hier vind je allerlei soorten nette herensokken. Het is altijd belangrijk dat de sokken goed matchen met de kledingstijl en de schoenen die worden gebruikt. Als de kleding donker is, kies dan niet voor lichte sokken en andersom. Veel mensen kiezen voor een ééntonige kleur maar ook voor sokken met strepen en andere leuke designs in verschillende kleuren.

Share.

About Author

Leave A Reply