donderdag, juli 18

Jacuzzi thuis laten plaatsen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een jacuzzi bij het zwembad, de sauna of de wellness is natuurlijk leuk, maar je kunt ook gewoon thuis een jacuzzi laten plaatsen. Dat mag dan wat geld kosten, maar levert je wel een hoop op. Zeker als je regelmatig gebruik maakt van een jacuzzi. Je hoeft niet meer ergens naartoe met de auto of op de fiets en kunt zo uit je jacuzzi je bed weer in bijvoorbeeld. Er zal nooit meer een vreemde naast je in de jacuzzi komen zitten als je thuis een jacuzzi laat plaatsen. Neem bijvoorbeeld een mooie ronde jacuzzi in je tuin.

De cederhouten look

Een ronde jacuzzi oogt het mooist voor de meeste mensen. Bij Serena Spa doen ze er nog een schepje bovenop. De ronde jacuzzi heeft ook nog een cederhouten buitenkant. Zo staat de ronde jacuzzi het mooist in je buitenruimte. Er zijn verschillende tinten voor het cederhout verkrijgbaar en je kunt voor je ronde jacuzzi ook nog een bijpassend, rond afgewerkt trapje kopen. Een jacuzzi laten plaatsen betekent dat je kiest uit één van de mogelijke inbouwen. Die verschillen qua zit- en ligruimte weer van elkaar. De buitenkant blijft er hetzelfde uit zien.

Beperkt energieverbruik

Twijfel je om een jacuzzi te laten plaatsen vanwege de energierekening? Daar hoef je je bij Serena Spa niet druk om te maken. Zij maken namelijk in alle jacuzzi’s gebruik van full-foam isolatie. Deze dikke laag schuimisolatie tussen het bad en de buitenkant van de ronde jacuzzi zorgen ervoor dat de warmte in het bad behouden blijft. Zo hoeft er weinig energie verbruikt te worden om het bad warm te houden.

Share.

About Author

Leave A Reply