Proosten voor weinig

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er is altijd wel een reden om iets te vieren. Een diploma of afstuderen bijvoorbeeld, een verjaardag of jubileum, een getekend contract – allerlei redenen om eens goed te proosten. Dat doe je voordelig met een wodka aanbieding. Dan ga ja natuurlijk meteen voor stevig. Maar wodka is ook een ideale drank om cocktails en mixdrankjes mee te maken. Ook leuk als je niet per se iets te vieren hebt, maar wel een leuke avond wil hebben. Of ga voor Berenburg. Dat heeft van zichzelf al meer smaak dan wodka. Want wodka heeft eigenlijk weinig smaak, over het algemeen.

Sterke dranken

Er zijn natuurlijk ook wodkavarianten met smaakjes. Het is maar net wat je liever hebt. Voor de liefhebber van zoet is wodka misschien niet de beste keuze. Sterke drank is over het algemeen minder zoet. Maar wel goed te combineren in heel zoete cocktails. Zo kun je ook als zoetekauw genieten van sterke dranken, zeker wanneer deze in de aanbieding zijn. Dat maakt je gezellige avond extra voordelig.

Ook bier en wijn

Wie niet van de cocktails of sterke drank is kan gelukkig ook vaak genoeg profiteren van alcohol aanbiedingen. Op bier en wijn bijvoorbeeld. Van speciaal biertjes tot je favoriete wijn voor bij het eten. Of, als je echt iets te vieren hebt en goed wil proosten, natuurlijk een flesje champagne. Dat mogen er gerust meer zijn, zeker in grotere groepen. Voor je het weet is zo’n fles alweer op.

Share.

About Author

Leave A Reply