donderdag, juli 18

Kant-en-klare maaltijden

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bij groenteboer Gijs van de Hoef in Veenendaal houden ze alleen van verse producten. Bestel je bij Gijs van de Hoef, dan bevatten de producten geen gekke dingen om de etenswaren langer houdbaar te maken.Dit geldt ook voor de kant-en-klaar maaltijden. Producten uit de supermarkt hebben dit vaak wel. Het is algemeen bekend dat eten de belangrijkste brandstof is voor ons lichaam. Bestel je bij Gijs van de Hoef, dan weet je dat je een groenteboer hebt gekozen waar deze visie centraal staat. Dit willen ze realiseren door de schappen elke dag met verse producten te vullen, de kant-en-klaar maaltijden worden bijvoorbeeld elke dag vers gemaakt. No nonsense, dus. 

Gezond leven

Groente en fruit past helemaal in het plaatje van dagelijkse gezonde voeding. Daarnaast is een goede avondmaaltijd (en lunch) cruciaal. Om gezond te leven kunnen e-nummers en andere onnatuurlijke stoffen die verwerkt zijn in onder andere kant-en-klaar maaltijden beter weggelaten worden. Bestel je bij Gijs van de Hoef, dan wordt er meegedacht met mensen die een druk leven leiden, maar wel gezond leven willen leiden. Naast kant-en-klaar maaltijden zijn er makkelijke salades of groente en fruit mee te nemen, die nog dezelfde dag gemaakt (of geleverd) zijn. Ook heeft het fruit een uitgebreide selectie doorstaan, en is daarom van een hoge kwaliteit.  

Kant-en-klare maaltijden bestellen

We kennen het waarschijnlijk allemaal: een drukke dag hebben en geen tijd meer hebben om te koken. De meeste mensen kiezen dan toch snel voor een bezorgde maaltijd, die vooral uit junkfood bestaat. En als u wel een salade besteld, wil dat niet zeggen dat deze gelijk ‘gezond’ is. Het is soms erg lastig te bepalen wat wel of niet goed is voor ons lichaam! Er kunnen namelijk veel dingen aan toegevoegd zijn. Bestel je bij Gijs van de Hoef, dan hoef je daar niet bang voor te zijn. Bij Gijs van de Hoef hebben we een aantal chefs in dienst, die iedere dag weer verse maaltijden staan te bereiden voor onze klanten. Wij leveren, en u kunt kant-en-klaar maaltijden bestellen (in pakketten) aan huis. Zo heeft Gijs van de Hoef al voor u gekookt! 

 

Share.

About Author

Leave A Reply