Leuke ideeën voor een date

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op date gaan is over het algemeen super leuk, maar soms wel een beetje spannend. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat de ander het naar haar zin heeft, maar daar hoef je je meestal niet heel druk om te maken, omdat de ander dat gevoel ook heeft. Dan alsnog wil je het wel gezellig maken en het liefst zonder ongemakkelijke stiltes. Daarom staan er een paar leuke ideeën om jouw date goed te laten verlopen.

Kook voor of met elkaar

Je hoeft niet lekker te eten door naar een duur restaurant te gaan. Je kunt ook gewoon thuis gaan koken, vertel de ander dat je een lekker recept kent en dat jullie die wel samen kunnen maken. Zorg er wel voor dat je het recept daadwerkelijk kunt maken. Je hebt een grote kans dat de date uitloopt op meer als je thuis gaat koken. Je hoeft dan ook niet met een slap excuus te komen als: Laten we thuis nog een drankje doen? Door gewoon thuis te gaan koken, haal je de druk van de ketel. Als je thuis gaat koken kun je je voorbereiden door alvast een sexy setje aan te doen!

Toerist in eigen stad

Dit is vooral een leuk idee wanneer jullie niet uit dezelfde stad komen. Zo kun je haar een hele tour geven door de stad en ben jij de stadsgids. Voor jou is je stad waarschijnlijk al niet heel bijzonder meer, maar voor iemand die er nooit komt kunnen ogen open gaan. Zo ga jezelf ook weer nadenken dat je stad best veel mooie plekken kent, waar je niet dagelijks bij stil staat. Nadat je haar de toeristische plekken van de stad hebt laten zien, kun je bij je favoriete tent een hapje of drankje gaan halen. Zorg ervoor dat je van te voren nadenkt waar je allemaal naar toe wilt, maar loopt het anders maak je er dan ook niet te druk om.

Een uitdagende activiteit

In plaats van te gaan wandelen, kun je er ook voor kiezen om te gaan kanoën. In Nederland zijn genoeg wateren, dus in principe zou het geen probleem moeten zijn. Het maakt in principe niet uit of je op een meer, in een gracht of een rivier zit. Neem wat te eten mee en een flesje wijn met twee glazen voor een optimale dag.

Er is onderzoek naar gedaan dat mensen sneller getriggerd worden voor verliefdheid door angst. Zo kun je ook voor de wat extremere sporten kunnen gaan als, wandklimmen, wakeboarden of een escape room te gaan.

Share.

About Author

Leave A Reply