donderdag, juli 18

Afvallen met shakes: werkt het echt?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Heel veel mensen zijn in een dagelijks gevecht met hun gewicht. Afvallen is in de meeste gevallen niet het grootste probleem. Blijvend gewicht verliezen kan echter heel lastig zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende producten op de markt gebracht die niet alleen kunnen helpen bij het verliezen van die overtollige kilo’s, maar die er ook nog eens voor zorgen dat ze er daadwerkelijk af zullen blijven. Afvallen met shakes is hierbij een zeer populaire keuze.

Maar zoals altijd bij afvalproducten zijn er ook genoeg critici. Want is het wel gezond? Valt dit niet onder een crashdieet? Is het wel vol te houden? Werkt het eigenlijk wel echt? AL deze vragen kunnen we met “ja” beantwoorden. Hoewel het natuurlijk wel belangrijk blijft om de instructies van de producten goed op te volgen. In dit artikel vertellen we wat het geheim achter het succes is. En waarom het dus wel écht werkt.

Enkele maaltijdvervangers

Het grootste geheim achter afvallen met shakes is dat je ze gebruikt als maaltijdvervangers. We weten allemaal dat je om gewicht te verliezen minder calorieën tot je moet nemen. Dit is echter vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Soms is het gewoon lastig om te bedenken wat je dan wél kan eten of voel je je na een caloriearme maaltijd gewoon nog niet verzadigd, waardoor je gaat snoepen en het afvallen juist een averechts effect heeft.

Met shakes heb je dit probleem gelukkig niet. Alles wat je nodig hebt zit in een pot Herbalife. Een shake is binnen een handomdraai gemaakt en je beschikt direct over de broodnodige calorieën, belangrijkste vitamines, mineralen en bovenal eiwitten voor een verzadigd gevoel. Hierdoor heb je minder honger en kan je één of twee maaltijden eenvoudig vervangen, zodat je niet met een calorietekort zult uitkomen. Mits je natuurlijk de laatste maaltijd gewoon ‘normaal’ eet.

Blijvend gewichtsverlies

Doordat je met shakes niet alle maaltijden vervangt, krijg je nog altijd genoeg calorieën binnen, waardoor het zeker niet onder een crashdieet valt. Dit betekent dat je ook langdurig Herbalife shakes mag gebruiken. Voor blijvend gewichtsverlies wordt zelfs geadviseerd om nadat je je streefgewicht hebt bereikt, iedere week nog enkele maaltijden te vervangen. Dit hoeft niet iedere dag meer. Als je merkt dat je na een week ‘slecht eten’ plotseling weer dreigt aan te komen, kun je de shakes ook tijdelijk gebruiken om je lichaam weer te resetten en erger te voorkomen.

Gemakkelijk mee te nemen

We zijn tegenwoordig alle dagen ontzettend druk. Er is bijna geen moment waarop we echt pas op de plaats kunnen nemen en tot rust komen. Daardoor snacken we ook meer en eten we ongezonder. Simpelweg omdat dit de dingen zijn die je onderweg snel ergens kunt kopen of gemakkelijker mee kunt nemen. Herbalife bestellen is een prima manier om dit voortaan te voorkomen. Deze shakes neem je gemakkelijk overal mee naar toe en kan je zelfs in de auto met een speciale shakebeker bereiden. Hierdoor geniet je altijd van een verantwoorde maaltijd of snack. Afvallen met shakes is hierdoor ook een prima alternatief voor mensen met een onregelmatige en drukke levensstijl.

 

Share.

About Author

Leave A Reply