donderdag, juli 18

Lippen opvullen, hoe werkt het?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om lippen opvullen? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres. Lippen opvullen kan namelijk erg eenvoudig worden gerealiseerd waardoor de balans in het gezicht behouden wordt. Jouw mond is het eerste wat mensen zien en daarom is het van belang dat je hier voldoende aandacht aan besteedt. Een mooi gevormde mond zorgt namelijk voor een jeugdige uitstraling en dat is natuurlijk wat je wilt hebben. Naast dat het voor jeugdigheid zorgt kun jij ook niet tevreden zijn over de vorm of de dikte van jouw lippen. In dit geval kan lippen opvullen zeker een passende oplossing bieden voor jouw wensen.

Waarom lippen opvullen met fillers?

Heb jij kleine en smalle lippen? Dan is dit over het algemeen genetisch bepaald. Gelukkig is het mogelijk door het gebruiken van fillers de smalle lippen qua vorm iets voller te maken. Hierdoor behoud je wel jouw eigen lippen, maar zullen de lipfillers ervoor zorgen dat de lippen voller ogen. De lip fillers zijn op basis van hyaluronzuur wat zorgt voor vollere lippen die bij jouw gezicht passen.

Geen mond is hetzelfde en daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden. Laat altijd een specialist kijken naar jouw lippen en vertel hierbij jouw wensen. Op basis van jouw wensen wordt gekeken naar de beste methode voor lippen opvullen. Hierdoor weet je zeker dat je het gewenste resultaat krijgt en dat is natuurlijk wat je wilt!

Hoe werkt een dergelijke behandeling?

Zoals reed beschreven is het krijgen van mooie en vollere lippen mogelijk door een behandeling met hyaluronzuur. Als eerst worden er foto’s gemaakt en wordt er een gezondheidsverklaring met behandelovereenkomst getekend. Zodra dit is gedaan wordt er over en rondom de lippen een verdovende crème gesmeerd.

Zodra het gebied op correcte wijze is verdoofd worden er canule naaldjes met filler in de lippen gesloten. Hiermee wordt de oorspronkelijke contour en volume van de lippen vergroot. Ben jij benieuwd hoe dit proces in zijn werking gaat? Neem dan contact op met de specialisten en vraag alles wat je wilt weten. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Voor en na de behandeling

Voor en na het lippen opvullen zijn er nog een aantal aandachtspunten. Als eerst is het goed om te benoemen dat je voor het lippen opvullen behandeling minimaal 30 minuten van te voren aanwezig dient te zijn zodat het verdovende crème kan inwerken. Daarnaast is het ook aan te raden om vijf dagen voor de behandeling te stoppen met voedingssupplementen om blauwe plekken te voorkomen. Het is tevens ook niet aan te raden om 48 uur voor de opvullen van de lippen alcohol te drinken. Mocht je Naproxen en Ibuprofen willen nemen, dan is dit altijd in overleg met de arts.

Na de behandelingen zijn er ook een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Je mag namelijk enkele uren na de behandeling geen make-up op doen. Daarnaast mag je ook geen sauna of zonnebank bezoeken omdat blootstelling aan zonlicht verboden is.

Share.

About Author

Leave A Reply