donderdag, september 21

Manieren om te bewegen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het wordt aanbevolen om minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Ze zeggen dat het verstandiger is om 3 keer 10 minuten te bewegen dan 1 keer 30 minuten. Het is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar ook mentaal heeft het vele voordelen voor het brein bijvoorbeeld. Je kunt dit leuk maken door bijvoorbeeld met je gezin te gaan wandelen. Ook zou je kunnen kiezen voor een trampoline.

Een duurzame trampoline aanschaffen

Duurzaamheid is vandaag de dag steeds belangrijker in de maatschappij. Een Salta trampoline is een voorbeeld van een duurzame geproduceerde trampoline. Zij zijn sinds 2016 actief op de markt met het maken van duurzame trampolines. Je hebt verschillende modellen rond en vierkant, maar ook met of zonder veiligheidsnet. Natuurlijk zijn wel alle modellen getest op de veiligheid hiervan. Zo heb je modellen die geschikt zijn voor matig tot intensief gebruik. Deze zijn ideaal voor mensen die zo af en toe willen springen, maar dit zijn ook de goedkoopste. Bij de duurdere trampolines wordt ook gebruik gemaakt van andere materialen. Daarom hebben deze ook een betere weerstand en kunnen ook mensen met overgewicht hierop bewegen. De langere veren zorgen daarnaast ook nog eens ervoor dat je een hogere sprong kunt maken.

Waarom is bewegen belangrijk?

Bewegen is belangrijk voor het opbouwen van een conditie. Daarnaast zorg je er zo ook voor dat je niet te dik wordt mits je ook gezond eten. Het dikker worden kan voor veel problemen zorgen zoals hart en vaatziekten, maar ook problemen met de lever. Het is dus belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Daarnaast is het voor de mentale gezondheid ook nog eens goed. Het brein wordt namelijk gestimuleerd hierdoor, maar ook zeggen veel mensen dat ze zo hun hoofd goed leeg krijgen. Dit zorgt voor betere prestaties op het werk.

Share.

About Author

Leave A Reply