dinsdag, januari 18

Nederlands agri wervingsbureau Ceres

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een nederlands agri wervingsbureau Ceres wordt steeds populairder. Dit komt doordat zij veel werken met persoonlijke benaderingen, ervaring en kennis hebben op het gebied van agrifood en een enorm omvangrijke database hebben.

Deze Nederlandse agri recruitment is in Meppel, maar je hoeft de deur niet uit om hier een kijkje te nemen of om een sollicitatie uit te sturen. Ze hebben een grote selectie aan vacatures in het binnen- en buitenland en het is mogelijk om een open sollicitatie te versturen.

Vacatures voor het binnen- en buitenland

Ceres heeft een groot netwerk en meerdere vestigingen in het buitenland. Hierdoor is het mogelijk om vacatures te vinden voor in Nederland, maar ook een internationale vacature wordt niet uitgesloten. Zie jij het zitten om in het buitenland te werken? Wees er dan van bewust dat het in elk geval binnen Europa blijft. Zo zou je privé en werk makkelijker kunnen combineren dan dat je aan de andere kant van de wereld zit! Denk hierbij eens aan Duitsland, of aan België. Wil je wat meer uitdaging? Dan is het mogelijk om in Italië of Polen te werken. In totaal zijn er zes vestigingen verspreid in Europa. Deze kan je op de website vinden, samen met de telefoonnummers en hun mailadressen. Ceres maakt hierdoor deel uit van International Global Network en kan jou helpen om jouw eigen contacten op te bouwen in het buitenland.

 

Agri en food vacatures

Agri vacatures, ook wel agri vacancies genoemd zijn onder te verdelen in verschillende sectoren. De sectoren kunnen verschillen van land en tuinbouw, tot aan food en levensmiddelentechnologie. Op de website staat alles gesorteerd op deze sectoren, en kan je met een simpele klik kiezen om een overzicht te krijgen op de verschillende vacatures die daarvoor beschikbaar zijn. Bij de vacatures staan de omschrijvingen beschreven waaraan je zou moeten voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor die functie. Dit komt doordat Ceres in persoonlijk overleg gaat met de bedrijven, om zo een beter zicht te krijgen op toekomstige kandidaten.

Wil je graag referenties?

Ben je nog niet helemaal overtuigd, en wil je liever nog wat extra referenties om er achter te komen of Ceres een bedrijf is waar je mee samen wil werken? Dan vind je op de website een aparte pagina waar je een overzicht hebt met opdrachtgevers en klanten. Dit zijn nationale en internationale opdrachten die in zowel de food en de agri branche zijn. Ook kan je al geslaagde projecten vinden, die gecombineerd zijn met lange relaties tussen Ceres en werkgevers. Ook is Ceres actief op andere social media, dus daar kan je natuurlijk ook altijd nog een kijkje nemen.

Hoe kom je in contact met Ceres?

Mocht er een vacature tussen zitten waar je wel geïnteresseerd in bent? Dan kan je altijd inschrijven via een open sollicitatie. Hierbij kom je op een aparte pagina waar je je gegevens in kunt vullen samen met jouw CV en die versturen. Ceres neemt dan contact met jou op. Wil je liever een vacature zelf uitzetten? Dan kan je direct contact opnemen met de Managing Partner van Ceres. Het telefoonnummer is te vinden op de website, maar ook het mailadres staat daar beschreven.

 

Share.

About Author

Leave A Reply