woensdag, september 20

Online kledinglabels en strijkletters bestellen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kledinglabels en strijkletters zijn perfecte manieren om een duiding te geven aan kleding en andere items of om deze te personaliseren. Je naait bijvoorbeeld een eigen item en wil dit afwerken met een mooi label. Of jouw kind is fan van een sportclub en wil een shirt van de club met zijn eigen naam erop in strijkletters. Laat je in dit blog inspireren door de mogelijkheden die je hebt met kledinglabels en strijkletters.  

Kledinglabels

 

Kledinglabels bevatten informatie als wasvoorschriften, het materiaal, de maat en het merk. Door kleding te voorzien van een label kun je exact achterhalen waar kleding zich bevindt of welke winkel deze in bezit heeft. Geef jouw producten een professionele uitstraling met eigen kledinglabels. Of je nu op zoekt bent naar kledinglabels met naam, print of logo: online kun je kiezen uit een ruim aanbod. Natuurlijk kun je ook een made by-label in jouw zelfgemaakte kleding zetten. Je kunt online made by-labels in zowel eind- als de middenvouw bestellen met een verscheidenheid aan teksten. 

 

Je kunt kledinglabels voor meer doeleinden gebruiken dan het labelen van kleding. Zo voorzie je bijvoorbeeld de favoriete knuffel van jouw zoon of dochter van een naam, de rugtas van school van een telefoonnummer en de bedrijfskleding van de namen van de medewerkers. Een ding is zeker: bestel je online kledinglabels, dan krijg je de beste kwaliteit voor de beste prijs en service. 

 

Tip: ben je eigenaar van een duurzaam merk? Kies dan voor labels van biologisch katoen, een duurzaam alternatief op een CO2-neutrale website. 

Strijkletters voor kleding en andere textielwaren

Wil je kleding op een exclusieve manier personaliseren? Ga dan voor strijkletters. Bij strijkletters wordt enkel de geselecteerde tekst op de stof gestreken, dus de enige achtergrond voor jouw strijkletters zijn de stoffen waarop je de strijkletters wilt gaan strijken. De strijkletters liggen op de stof wat resulteert in een mooi effect. Je gebruikt strijkletters eenvoudig zonder te naaien. In ongeveer 10 tot 15 seconden strijk je de strijkletters op de kleding of andere textielwaren.

Strijkletters van superieure kwaliteit bestel je eenvoudig online 

Items die je voorziet van strijkletters kun je eenvoudig wassen en zijn geschikt voor de meeste soorten kleding zoals jasjes, truien en pantalons. Strijkletters zijn gebruiksvriendelijk, zacht van kwaliteit, zodat dit de huid van de dragen niet gaat irriteren. De inkt die bij productie wordt gebruikt is niet giftig, bevat geen oplosmiddelen en geeft geen kleur af. 

 

Je bestelt jouw strijkletters van superieure kwaliteit snel online. Kies het sjabloon design, het aantal, de kleur, het lettertype en schrijf de tekst. Dan kan het strijken beginnen! 

 

Share.

About Author

Leave A Reply