donderdag, juli 18

Online interieuradvies: een professionele kijk op jouw interieur

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tijdens de lockdown zijn we er weer achter gekomen hoe belangrijk een fijn “thuis” is en zijn we massaal aan het klussen, opruimen en restylen geslagen! Gelukkig kun je ook in deze tijden professionele hulp inschakelen om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen, met een online interieuradvies. Soms is het lastig om jouw wensen en ideeën naar de praktijk te vertalen, of weet je zelf nog niet zo goed welke stijl nou echt bij je past. Interieur adviseurs met jarenlange ervaring kunnen je helpen jouw wensen helder te krijgen en jouw droominterieur waar te maken.

 

Wat kun je van een online interieuradvies verwachten?

Door de corona-maatregelen zijn we creatiever geworden in de manier waarop we elkaar ontmoeten. Gelukkig geldt dit ook voor de manier waarop je een interieuradvies kunt verkrijgen: hiervoor hoef je nu niet meer per se naar een locatie of woonwinkel om je afspraak te maken. Tegenwoordig kun je gemakkelijk online advies inwinnen over jouw interieur, via een videocall. In sommige opzichten is dit misschien nog beter dan hoe het real life adviesgesprek voorheen ging. Waar je bij een fysieke afspraak foto’s van je huis meenam, kun je jouw adviseur met een online videocall alle hoeken van het huis laten zien en ben je niet afhankelijk van vooraf genomen foto’s. Dit zijn een van de grootste voordelen van een online interieuradvies.

 

Online interieuradvies gesprek

Er zijn veel aanbieders van interieuradviezen en de inhoud kan verschillen, maar een adviesgesprek duurt doorgaans 60 minuten. In een algemeen adviesgesprek kun je al jouw vragen over jouw interieur stellen, bijvoorbeeld over het gebruik van kleur, licht of materiaal en de meubels in jouw interieur. Weet je al iets preciezer waar jouw vragen liggen, dan kun je ook voor een meer gespecialiseerd advies gaan: bijvoorbeeld voor het maken van een lichtplan of een stijl- en kleuronderzoek.

 

Een interieurarchitect die bij jou past

Iedereen heeft een eigen stijl en smaak en dat geldt ook voor interieurarchitecten die jouw advies kunnen geven. Neem dus wat tijd om de interieurarchitect te leren kennen voordat je de keuze maakt voor degene waarvan je advies zou willen krijgen. Interieurarchitecten met veel ervaring zullen al met veel verschillende mensen en in verschillende stijlen gewerkt hebben en zullen dus goed in staat zijn jouw dromen praktisch uitvoerbaar te maken. Sommige interieurarchitecten hebben echter een speciale focus of specialisatie, dus kies daarbij voor degene die het beste bij jouw wensen aansluit voor een online interieuradvies.

 

Laat je inspireren: van dromen naar praktijk

Het is een goed idee om je online interieuradvies gesprek voorbereid in te gaan. Je hoeft natuurlijk nog niet een compleet einddoel in beeld te hebben, want dit is ook juist iets waar de adviseur je bij kan helpen. Het is echter wel een goed idee om je vooraf al te laten inspireren. Kijk rond op Pinterest en maak een bord met ruimtes en stijlen die jou echt aanspreken. Of ga voor de ouderwetse manier en maak een moodboard van knipsels uit tijdschriften die jou inspireren. Gebruik deze inspiratie als input voor jouw adviesgesprek bij deruijtermeubel.nl en laat de adviseur je helpen om deze dromen om te zetten in de praktijk.

Share.

About Author

Leave A Reply