donderdag, juli 18

Onze tips omtrent zakelijk rijden

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als je veel moet rijden vanwege woon werkverkeer dan is een elektrische auto een hele goede optie. Doordat je met woon werkverkeer vaak een vaste afstand rijd kun je goed calculeren hoeveel batterij je nodig hebt voor je elektrische auto. Maar om je elektrische auto op te laden terwijl je thuis bent dan moet je wel eerst een wallbox kopen. Dit zorgt ervoor dat je een hoop tijd bespaart, kom je thuis van werk dan zet je de auto gewoon lekker aan de lader. Je hoeft dan niet meer uren te wachten en je tijd te verdoen bij een publieke laadpaal ergens langs een snelweg.

Tips voor het kopen van een laadpaal

Als je hebt besloten om een laadpaal te kopen dan moet je goed letten op wat voor soort type laadpaal jij nodig hebt voor jouw auto. Niet alle elektrische auto’s hebben namelijk dezelfde ingang en niet alle laadpalen hebben dezelfde laadsnelheid. Op sites als cablesoolutions.shop zie je heel veel aanbod en dat kan best overweldigend zijn. Het is dus goed om van te voren je te laten informeren over de verschillende laadpalen zodat je zo goed mogelijk de juiste keuze gaat maken. Heb je bijvoorbeeld een laadpaal nodig die extra snel oplaad dan moet je naar het aantal fasen kijken.

Laadpalen op het kantoor terrein

Als bedrijf kan het ook heel erg aantrekkelijk zijn om laadpalen te plaatsen. Veel bedrijven vergoeden de reiskosten van het personeel. Als iedereen met de benzine auto komt dan ben je een stuk duurder uit dan als je het personeel stimuleert om elektrisch te rijden. Het elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper, en nu zeker met de hoge benzine prijzen. Het is dus voor bedrijven een zeer goede investering om laadpalen te plaatsen. Doordat de toekomst toch elektrisch rijden is is het dus beter om de competitie voor te zijn. Het geeft daarnaast ook nog eens een positief imago aan je bedrijf voor zowel klanten als personeel.

Share.

About Author

Leave A Reply