donderdag, september 21

Op welke manieren kan je het beste afvallen tijdens je zwangerschap?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als je zwanger bent, komt het natuurlijk voor dat je wat dikker wordt. Dit komt doordat de baby ruimte creëert waar hij of zij negen maanden in kan groeien. Je buik zal dan ook in de negen maanden erg groot worden. Wanneer je net bezig was met afvallen, is dit erg vervelend. Je kunt namelijk niet gemakkelijk vooruitgang zien vanwege de zwangerschap. Wil je toch afvallen tijdens de zwangerschap? Dan is het van belang dat je dit op een veilige manier doet.

Sport niet te veel

Het is altijd lekker om even te sporten. Alleen nu je zwanger bent, zal het sporten niet meer zo gemakkelijk gaan. Je mag jezelf namelijk niet meer teveel uitputten. Afvallen tijden je zwangerschap is niet erg, wel dien je rekening te houden met het kindje. Kleine gewichten tillen is zeker mogelijk maar je moet niet volop cardio doen. Als je toch wilt afvallen tijdens de zwangerschap, dan is het handig om gezond te eten. Doordat je gezond eet, zal je ook afvallen. Daarnaast is lekker wandelen met de zwangere buik ook helemaal niet schadelijk voor je baby. Zolang je het maar gedoseerd doet is er niks aan de hand. Van iedere dag sporten naar helemaal niet sporten is ook niet de bedoeling, bouw je intensiteit daarom af. Op die manier blijf je fit en afvallen zonder jezelf of je kindje in gevaar te brengen.

Vitamines slikken is altijd goed

Als je zwanger bent, eet je natuurlijk voor twee. Doordat het kindje behoorlijk veel energie uit jouw voedsel haalt is er een kans dat jij een vitamine tekort krijgt. Dit is hartstikke normaal, maar het is dan wel belangrijk dat jij producten eet die deze vitaminen bevatten. Is dat nog niet genoeg? Dan kunnen vitaminepillen een erg goede aanvulling zijn. Vitaminepillen zijn niet slecht voor je ook niet als je zwanger bent of als je aan het afvallen bent.

Share.

About Author

Leave A Reply