donderdag, juli 18

Telstar Webshop: Webdesign voor uw onderneming in 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr +

De online aanwezigheid van een bedrijf, ongeacht de sector, kan een enorme impact hebben op het succes ervan. In deze tijd beseffen sommige bedrijven nog steeds niet dat een meerderheid van hun klanten hun website zal bezoeken alvorens een aankoop te doen.cMaar wat zijn enkele van de webdesign trends in 2021 die uw webshop zullen helpen bloeien?

Retro-lettertypen zijn terug!

Voor uw Telstar webshop kunt u uit van alles kiezen We hebben veel oude dingen weer cool zien worden, en dan op hun beurt nog minder cool. Retro fonts hebben dezelfde eb en vloed in hun populariteit ervaren, en veel ontwerpen met vintage typografie hebben de tijd goed doorstaan.

Horizontaal scrollen

Voorheen beschouwd als een webdesign faux-pas, heeft de horizontale scroll een comeback. We zien dat meer webdesigners blijven experimenteren met horizontale scroll. Ook Telstar. Degenen die dat het beste doen, doorbreken het patroon niet om anders te zijn, maar als een praktische manier om geleidelijk aan secundaire informatie te ontsluiten, zoals in een beeldgalerij. 

Overal 3D-visuals

Met de komst van schermen met een hogere resolutie is het 3D-ontwerp ver verwijderd geraakt van de blokkerige en afgeschuinde randen van Geocities. We hebben hoogwaardige 3D-beelden gezien die naadloos zijn verweven in webontwerpen. In plaats van een opzichtig afleidingsmanoeuvre, dragen ze bij aan de totale gebruikerservaring.

Multimedia-ervaringen

Met de meeste mensen die toegang hebben tot hogere internetsnelheden duiken overal multimedia webervaringen op. Het samenbrengen van beeld, tekst, video en audio zorgt voor een rijke gebruikerservaring.

Succesvolle ontwerpen in 2021 zullen gebruik maken van beperkingen bij multimedia-ervaringen. Voor uw Telstar webshop:

  • Prioriteit aan eenvoud, zoals bij het combineren van beweging en audio. Teveel beweging kan afleidend of overweldigend zijn voor mensen met cognitieve stoornissen.
  • Verschillende mediaformaten doordacht als een manier om de toegankelijkheid van de inhoud te maximaliseren.

Ontwerpen op basis van voorkeur

Bij Telstar webshop hebben we oog voor de klant. De ontwikkeling van het web heeft grote stappen gezet in het aanbieden van meer gepersonaliseerde ervaringen. Dit kan van alles zijn, van het schakelen tussen donker/licht modus en andere manieren om het uiterlijk en de navigatie van een site te veranderen, tot het aanbieden van content op maat gemaakt naar de eigen smaak, zoals de aangepaste afspeellijsten die door Spotify worden gegenereerd.

Nieuwe webdesigns en algoritmen maken het internet minder passief en meer gebruikersgericht. De toekomst zal nog meer nadruk leggen op het voldoen aan de behoeften, wensen en smaken van websitegebruikers

Sterke online aanwezigheid uw doorbraak

Het hebben van een sterke online aanwezigheid, in het bijzonder een webshop, kan een doorbraak betekenen voor het genereren van meer inkomsten. Ja, de kwaliteit van uw webshop heeft een enorme invloed op de resultaten. Het verbetert de geloofwaardigheid, het tonen van uw merk, digitale marketing en nog veel meer. Telstar bouwt voor u een geweldige webshop.

Share.

About Author

Leave A Reply