woensdag, augustus 10

Tips voor inkoop in de horeca

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ben jij van plan om een café, restaurant of iets anders te beginnen? In dat geval moet je natuurlijk op een slimme manier je producten inkopen. Als horecagelegenheid is het immers belangrijk om flink wat winst te maken op een maandelijkse basis. Dit kun je bewerkstelligen door te profiteren van een hoog winstmarge. In dit artikel geven wij enkele tips voor inkoop in de horeca, zodat jij geld kunt besparen en ook duurzame relaties kunt aangaan.

Investeer in goede relatie met de leveranciers

We hadden het er in de inleiding al even kort over: het is belangrijk om goede relaties met je leveranciers op te bouwen. Zeker als het gaat om leveranciers van zaken waarvan je dagelijks veel nodig hebt. Daarbij kun je denken aan dranken als bier, maar bijvoorbeeld ook specifiek eten. Het voordeel van een goede relatie met leveranciers opbouwen, is dat ze dan sneller geneigd zijn om je korting te geven op bepaalde zaken. Zeker als je bewezen hebt een goede klant te zijn. Het is bovendien ook nog eens zo dat je dan sneller geholpen kan worden in zwaardere tijden. Dat de betalingstermijn bijvoorbeeld wordt verlengd en ga zo maar verder.

Zorg voor goede overeenkomsten

Veel leveranciers die willen maar wat graag grote klanten tot zich binden. Als horecagelegenheid ben jij voor hen dan ook een grote vis. Het is voor de leverancier namelijk ook een duurzame relatie op de lange termijn waar zij veel profijt en inkomsten uit kunnen halen. Daarom kun jij als uitbater goede deals sluiten, want ze hebben jou even hard nodig dan jij zij. Bovendien heb jij keuze alwaar jij je producten gaat aankopen. Omwille van die reden is het dus ook zeker aan te raden om goede overeenkomsten te sluiten. Dit betekent dat je moet gaan onderhandelen en zeker niet overal mee akkoord moet gaan.

Horeca Webstore

Bij Horeca Webstore kun jij kwalitatieve producten voor de horeca inkopen. Het is zeer gemakkelijk en je kunt profiteren van zeer scherpe prijzen. Neem daar dus eens een kijkje en misschien vind jij wel iets wat nuttig is voor je bedrijf.

Share.

About Author

Leave A Reply