donderdag, september 21

Waarom een doos op maat?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wil je een doos op maat? Dat is heel logisch! Er zijn veel voordelen aan een doos op maat. Je kunt kiezen welke maat doos je nodig hebt, en welke kleur doos je wilt. Daarnaast kan je doos op maat bedrukken met jouw logo of tekst. Ook kan je doos op maat ontwerpen naar jouw smaak. Je kunt kiezen uit verschillende soorten dozen en diverse maten karton. Kies de juiste doos voor jouw product en kun je het er mooi in opslaan.

Welke dozen heb je op maat?

Uit welke dozen kun je kiezen met doos op maat? Denk hier dus aan vouwdozen, postdozen, wikkeldozen, stansdozen en geschenkdozen. Elke heeft een eigen functie en daardoor kun je mooi kiezen welke je nodig hebt. Ook kun je de vulling kiezen van je doos, hierdoor kun je het veilig vervoeren.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten doosmaterialen, hierbij kun je denken aan karton, papier of plastic. Elke doos heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kies de doos die het beste past bij je product en waarmee je jouw doel het beste bereikt. Je kunt de doos ook laten bedrukken met jouw logo of tekst, hierdoor is hij nog persoonlijker. Daarnaast is er ook een keuze in verschillende kleuren, zodat je doos altijd bij het product past.

Doos op maat ontwerpen

Je kunt jouw eigen doos op maat ontwerpen thuis, door gebruik te maken van een doosontwerptool. Je hebt hiervoor geen speciale software nodig, je kunt het doosontwerp maken in een standaard tekstverwerker. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en maten doos, en diverse doosmaterialen. Ook kun je de doos laten bedrukken met jouw logo of tekst. Hierdoor is je doos nog persoonlijker en heb je hem precies naar wens.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten golfkarton met doos op maat. Je hebt het standaard golfkarton, maar je kunt ook kiezen voor het sterkte golfkarton. Dit is ideaal voor doosjes die veel worden gebruikt of als je product zwaar is. Het standaard golfkarton is goedkoop en gemakkelijk te vouwen, hierdoor is het geschikt voor lichte producten. Je hebt microgolf, enkelgolf en dubbelgolf, elk heeft een eigen doel en is handig voor een andere situatie.

Wat is karton?

Karton zijn meerdere lagen papier dat vaak wordt gebruikt voor doosjes. Het is stevig en daardoor handig om producten in te vervoeren. Karton is goedkoop en recyclebaar, hierdoor is het een duurzaam materiaal. Je kunt verschillende soorten karton gebruiken voor doosjes, afhankelijk van je doel. Kies het juiste karton voor je doos op maat en hij zal perfect passen bij je product.

Share.

About Author

Leave A Reply